Můj tip – nástřikové opálení!

Snědá pokožka, jako po návratu z dovolené, vypadá zkrátka nádherně – věřím, že v tom mi dáte mnozí za pravdu. Jak takové opálení získat kdykoliv budete chtít, bez nutnosti trávit dlouhé hodiny na sluníčku, nebo v soláriu? Super řešením je nástřikové opálení! Už jste o něm slyšeli? Já nástřikové opálení vyzkoušela už několikrát a řeknu vám, je to opravdu skvělé, hlavně, vůbec se nemusíte bát, že tento typ opálení pouští barvu, nebo nehezky „flekatí“. Nástřikové opálení jsem nyní vyzkoušela v salonu Quick Sun by Veronika a mohu doporučit, moc fajn, že si tu vyberete i odstín – takovou barvičku opálení, která se vám líbí! Víc informací o tomto způsobu opalování v následujícím článku!

Asi vám tu nemusím psát, že dlouhý pobyt na sluníčku rozhodně není zdravý… Ovšem, jak jinak získat krásné a hlavně, přirozené opálení? Zvláště, pokud třeba nemáme možnost se opalovat, nebo přímo nechceme a solárko nám také nic neříká?

Opravdu skvělou možností je právě nástřikové opálení! Už jste o něm slyšeli?
Já nástřikové opálení vyzkoušela vůbec poprvé asi před rokem a zcela upřímně, byla jsem tenkrát vůči tomu velmi skeptická. Bála jsem se hlavně, že barva z nástřiku bude pouštět, zabarví mi oblečení a obecně, opálení nebude hezké a přirozené.

Už tenkrát jsem se ale přesvědčila, že nástřikové opálení dodá pleti úžasnou barvičku a opravdu, barva nepouští.

Nástřikové opálení jsem si nechala udělat i nyní, a to v Břeclavi, kde toto opálení nově najdete v prostorách Lotus centra v ulici na Hrůdách 1147 – v salonu Quick Sun by Veronika

V tomto salonu je hlavně super, že si můžete sami vybrat odstín – barvičku vašeho opálení. Mají v nabídce pestrou škálu barevných tónů, slečna Veronika vám tu také doporučí takový odstín, který bude hezky ladit s barvou vašich vlasů a který dobře sedne vaší barvě pleti.

Samotný nástřik tu trvá jen několik málo minut, provádí se ve speciálním „stanu“, kde se otáčíte a aplikuje se nástřiková kosmetika. Důležité zmínit – tato kosmetika je vhodná i pro velmi citlivou pokožku, nevyvolává žádné alergické reakci.

Pár minut po aplikace se můžete hned obléci a odcházíte. Následně byste se měli nejpozději po pěti hodinách osprchovat – smyje se přebytečná barva a zůstane jen krásně snědá pleť.

Určitě vás bude zajímat, jak dlouho vám opálení vydrží. Je to velmi individuální, ovšem počítejte až 12 dnů. Není nutná žádná speciální péče o pokožku, jen po sprchování klasicky nanesete hydratační krém, mléko – jak jste zvyklé. Opálení se pak vytrácí postupně.

Jeden nástřik nahradí co se intenzity opálení týká až osm návštěv solária!

Super je, že nástřikové opálení je vhodné i pro těhotné a kojící ženy, nemá v podstatě žádné kontraindikace.

Jinak s nástřikovým opálením se samozřejmě můžete i klasicky opalovat, na sluníčku, v soláriu. Jen myslete na to, že vaše pleť není snědá změnou pigmentu, můžete se tedy snadno spálit. Proto určitě použijte přípravek s SPF.

Dámy, ale i pánové – díky nástřikovému opálení získáte úžasně snědou pleť okamžitě! Je to moc fajn i na různé akce, oslavy, nebo svatby, kdy potřebujete být opálení hned. :)

Nástřikové opálení Quick Sun by Veronika najdete v prostorách Lotus centra v Břeclavi, na adrese na Hrůdách 1147.

Majitelka salonu je úspěšná podnikatelka, která rovněž nabízí možnost zakoupení franchisových poboček v ČR. Používá luxusní kosmetiku značky Mine Tan (se kterou se provádí nástřiky). V případě zájmu o více informací ohledně možnosti zakoupení vlastní pobočky mrkněte ZDE

ODKAZ: QUICK SUN BY VERONIKA / web
ODKAZ: QUICK SUN BY VERONIKA / facebook
ODKAZ: QUICK SUN BY VERONIKA / instagram