Moje parfémová zimní novinka

Každou sezónu si vybírám nějaký nový a zajímavý parfém, který mi svou vůní, respektive složením, umocňuje atmosféru dané doby. V zimě mám ráda těžší, dřevité a kořeněné vůně – a přesně taková je i moje parfémová novinka, kterou vám chci představit. Zcela upřímně, nemůžu se té vůně nabažit…je tak jiná, podmanivá a nesmírně sexy! Mrkněte a inspirujte se v následujícím článku!

Troufám si tvrdit, že jsem v ohledu svého vlastního stylu víceméně extrovertem. Nebojím se lehké výstřednosti, extravagance, a to jak ve směru oblékání, líčení, tak i třeba při výběru parfémů.

Notoricky známé vůně, ikonické bestsellery…to v naprosté většině případů není nic pro mě. Vybírám vždy mezi parfémy, které nejsou tolik známé a velmi často najdu opravdu velkou dokonalost – přesně tak, jako je tomu v případě vůně od značky Juliette has a gun.

Jedná se o parfém Juliette has a gun Not a Perfume Superdose – a jak píšu v úvodu, tento parfém si mě naprosto získal! Je zcela odlišný, neznám vlastně žádnou jinou, jemu podobnou vůni. 

Řekla bych, že tento parfém lidi rozdělí zcela jasně na dvě skupiny a nic mezi tím. Buď si vás totálně získá a vy té vůni propadnete, nebo vám přijde…v nadsázce řečeno naprosto šílená. :)

Já tedy patřím do té první skupiny. Hned jak jsem si k tomuto parfému poprvé přivoněla, zůstala jsem doslova v šoku. Tak zajímavá, zvláštní vůně – přemýšlela jsem, k čemu ji přirovnat. K pižmu? Ke kůži, dřevu, arabskému koření? Ani jedno… Tato vůně je zcela svá a netypická. A víte proč?

Výjimečnost této vůně tkví v jejím složení, které stojí opravdu samo o sobě za pozornost. Ovšem – nečekejte žádný dlouhý seznam složek vůně, „těla a srdce“ parfému. Nic takového.

Vůně Juliette has a gun Not a Perfume Superdose obsahuje totiž pouze jednu jedinou složku! Už jste to v případě parfému někdy slyšeli?

Tento parfém obsahuje uměle vytvořenou molekulu „Cetalox“, známou také pod názvem Ambroxan. Tato složka voní zcela výjimečně a jinak. A jak píšu, buď jí propadnete, nebo ne.

Pokud byste se mě zeptali, jaký typ vůně je právě tato – řekla bych, že je to zcela osobitá vůně, která si snad ani nezaslouží, aby se k něčemu přirovnávala. Je to vůně těžší, možná vám připomene pižmo, dřevo, arabské vůně… Nicméně, je to vůně osobitá a jiná – která se skvěle hodí pro silnou, sebevědomou ženu, která se nebojí jít svou vlastní cestou.

Já si právě tuto vůni zamilovala – ostatně jako víc parfémů od značky Juliette has a gun. Tento brand je totiž opravdu skvělý!

Parfémy od značky Juliette has a gun koupíte na Notino.cz.