Moje doporučení – eshop & kamenné prodejny Od-Farmáře.cz

Mám pro vás jedno své doporučení, a to jen z té nejlepší zkušenosti! Jak jsem se vám svěřila už na sociálních sítích svého blogu, moc ráda nakupuji potraviny na stránkách Od-Farmáře.cz a jsem vážně moc spokojená. Právě na tomto eshopu totiž pořídíte velmi kvalitní potraviny – maso, uzeniny, mléčné výrobky, pečivo a spoustu dalšího, a to zejména od menších a regionálních farmářů, dodavatelů, pěstitelů. Tyto potraviny bývají vždy ve špičkové kvalitě a na chuti je to skutečně znát. Na stránkách www.od-farmare.cz si také můžete zvolit, kdy a kam si přejete potraviny dovézt, rozvor funguje už do 48 hodin v rámci Brna! Určitě vám moc doporučuji vyzkoušet – mimochodem, na eshopu Od-Farmáře.cz stále platí můj slevový kód COOLBRNO15 na 15% slevu na celý nákup!

Co se týká potravin, je pro mě naprosto zásadní kvalita. Snažím se jít cestou zdravého životního stylu, a to už od dětství, kdy mě v tomto směru vychovávali i moje rodiče, tatínek lékař a maminka, která měla svůj obchod se zdravou výživou.

V dnešní době, která je obecně hektická a kdy je trh doslova přesycený nabídkou ve všech ohledech, bychom si kvalitu – zejména co se jídla týká, opravdu měli umět dopřát. Právě to, co jíme, má nemalý podíl na naše zdraví… Ale to určitě všichni dobře víte. :)

Potraviny se vždy snažím vybírat co nejlepší, nejkvalitnější… Primární je pro mě vždy složení, ale třeba i původ, nebo podmínky, v jakých žijí zvířata na maso a vejce…

Stále dnes platí, že ty nejlepší potraviny nabízí menší farmáři, dodavatelé, lokální pěstitelé… V jejich případě není výroba zatížena náporem požadavků na kvantitu, což se na kvalitě vždy projeví.

I proto mě velmi zaujal skvělý eshop Od-Farmáře.cz. Na stránkách www.od-farmare.cz můžete z velmi široké nabídky vybírat jen ty nejkvalitnější potraviny od farmářů, malých dodavatelů, z regionálních produkcí…

Koupíte tu velmi kvalitní maso – já tu vždy vyberu výborné kuřecí z Farmy rodiny Němcovy, jistě budete znát… Skvělé jsou uzeniny, různé klobásy, pršuty… Mrkněte někdy na jejich složení, opravdu TOP! Často bez dusitanových solí, které jsou snad ve všech uzeninách v běžných supermarketech…

Vynikající jsou sýry, pravidelně tu kupuji různé goudy, čerstvé a pařené sýry, parmezán. Můj hlavní tip je ovšem čerstvé máslo! Naprosto chuťově božské.

Právě toto máslo si vždy mažeme na čerstvé pečivo, také – Od-Farmáře.cz. Mají tu totiž božský chleba od Chleba Brno! S máslem je vážně nejlepší delikatesou!

Doporučuji vám ochutnat i uzené ryby od Brňáků Trnečka Smoked Fish, vynikající!

Skvělé pak jsou i různé zdravější sladkosti – sušené ovoce, ořechy, ořechová másla.

Pravidelně tu kupuji také ghí! Je v několika typech, velikostech. Doma by vám nemělo chybět, na vaření vážně perfektní.

Oblíbené tu mám i Báťkovy bylinkové sirupy, ty kupuji už od doby, kdy byli mí synové malí. Zkuste třeba zázvorový, teď na zimu ideální!

Zkrátka, na stránkách www.od-farmare.cz si zaručeně vyberete. To hlavní – mají rozvoz! Takže si vše můžete vybrat online doma, necháte si dovézt – rozvoz je do 48 hodin v rámci Brna.
Můžete si zvolit i typ dodávkové služby, případně využijete přímo jejich kurýra.

V Brně ovšem najdete i dvě kamenné prodejny Od-Farmáře.cz – jedna je v OC Futurum, druhá na Merhautově 63. Pokud budete mít cestu, stavte se i sem – můžete se tu s nabídkou potravin blíž seznámit.

Vyzkoušejte – budete určitě nadšení!

ODKAZ: OD-FARMÁŘE.CZ / web, eshop
ODKAZ: OD-FARMÁŘE.CZ / facebook
ODKAZ: OD-FARMÁŘE.CZ / instagram