Nevěsty, inspirace pro vás – představuji salon Svatební ráj

Milé ženy – plánujete svatbu? Ať už přímo vy, nebo nějaká kráska ve vašem okolí? Pak rozhodně mrkněte na můj následující článek, mám pro vás totiž přímo božskou inspiraci – na to nejdůležitější pro každou nevěstu. Ano, myslím právě svatební šaty, protože ty jsou, alespoň pro nás, ženy, tím snad nejzásadnějším na naší svatbě. Tedy, kromě našeho ženicha. :) Kam pro svatební šaty, krásné, originální, snové? Zkuste salon Svatební ráj ve Slavkově u Brna! Mají obrovský výběr šatů mnoha stylů, k prodeji i zapůjčení, kouzelné tu mají i šaty  společenské, na plesy, do tanečních… Pár dechberoucích kousků jsem vám nafotila pro inspiraci...

Svou svatbu už mám víc než 15 let za sebou, ale dámy, doporučovat vám svatební šaty, to je pro mě vždy obrovská radost! Je totiž až neskutečné, jak nádherné šaty si dnes pro svůj „den D“ můžete vybírat! Jak bych s nadsázkou řekla – to za našich mladých let nebylo! :)

Zkrátka, šaty si dnes pro svou svatbu můžete pořídit neskutečné, v tolika stylech! Oblíbené jsou šaty ve stylu „boho“, některé nevěsty dávají stále přednost více zdobených modelům, některé dámy zase rády sáhnou po elegantní a jednoduché klasice… Je to vždy ale o tom najít si ten správný salon, kde šaty můžete vybírat, zkoušet – a také, kde vám poradí a věnují se vám.

Ve svém článku bych vám ráda představila opravdu skvělý svatební salon – Svatební ráj, který najdete ve Slavkově u Brna. A jak už i sám název salonu napovídá, nevěsty, opravdu se tu budete cítit jako ve „svatební ráji“.

Výběr šatů – a to jak svatebních, tak i společenských, je v tomto salonu až neskutečný! Paní majitelka se snaží vyjít všem nevěstám ochotně vstříc, proto ve svém salonu nabízí nádherné šaty v mnoha různých stylech, provedeních, typech, odstínech. Jsem si jistá, že ty nejkrásnější šaty si tu vždy vybere každá!

Šaty (svatební i společenské) si v salonu Svatební ráj můžete jak půjčit, tak samozřejmě i zakoupit.
Jedná se o velmi kvalitní šaty ze španělských, německých, nebo holandských módních dílen. Co musím také zmínit, jsou přijatelné ceny půjčovného, které se pohybují v rozmezí od 4500,- do 16000,-.

Co se pak týká šatů společenských a polonézových, tak ceny půjčovného se pohybují od 1200,- do 3800,-

Stylově tu najdete šaty samozřejmě v oblíbeném boho stylu, ale i zdobené, s krajkami, s nejrůznějším zdobením, korálky, aplikacemi…

…mně se velmi líbí vždy šaty jednoduché, elegantní, s velmi propracovanými střihy – i takové tu mají!

Dámy, určitě tu oceníte i široké rozpětí velikostí! Šaty tu seženete od velikosti 32 až po velikosti 56.
Důležité je ovšem zmínit, že vám zdejší moc šikovná švadlenka vždy ráda šaty upraví na míru tak, aby vám naprosto dokonale sedly.

Na osobním a individuálním přístupu si v salonu Svatební ráj zakládají. Vždy vám tu věnují dostatek času na zkoušky – a to pokaždé na daný čas jen jedné z vás.

Nádherné jsou mimochodem i společenské šaty – je doba plesů, prodloužených a polonéz, takže i pro tyto příležitosti v salonu Svatební ráj šaty pořídíte!

Mimo to, seženete zde i nejrůznější doplňky – závoje, ozdoby, kožíšky a bolerka, ale i boty.

A kouzelné věci mají i pro holčičky a malé slečny – družičky!

Dámy, o salonu Svatební ráj rozhodně musíte vědět, najdete tu překrásné šaty!

Salon Svatební ráj najdete ve Slavkově u Brna na Palackého nám. 67.

ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / web
ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / facebook
ODKAZ: SVATEBNÍ RÁJ / instagram