Módní speciál z Olympie plný slev – tentokrát z obchodů PROMOD, LINDEX a RESERVED.

V průběhu celého ledna Vám přinášíme ty nejlepší tipy na výhodné nákupy v brněnském největším a nejoblíbenějším nákupním centru – Olympia! A věřte, že slevy jsou stále v plném proudu – takže hurá do Olympie – na nákupy:)

Nás dámy jistě nejvíc potěší, že si můžeme udělat radost něčím hezkým na sebe – navíc, když tím úplně nezrujnujeme naši peněženku, že?:) Sama to dobře znám, neznám lepší pocit, než si koupit nějaký krásný model za super výhodnou cenu! To je pak radost vždy o tolik větší, souhlasíte?

V Olympii jsme pro Vás tentokrát nafotily kolekce ve slevách od 3 oblíbených obchodů s módou, kde seženete opravdu vydařené věcičky, navíc za rozumné ceny. Jsou to značky PROMOD, LINDEX a RESERVED.

Začneme v PROMODu – tady se slevy týkají kolekce podzim/zima a k dostání tu jsou hlavně nádherné a barevné kabáty, které  jsou stále  naprostým hitem této sezóny. Zima ještě zdaleka nekončí – proto věřím, že si na nějaký krásný kabátek místo ve skříni ještě určitě najdete, co říkáte?:) Naproto dokonalé byly tyto dva modely – růžový a oranžový. Navíc sleva 70%!!!

Photo 05.01.15 11 01 54

Úžasná je i tato lehounká bundička, která je oboustranná! Můžete ji dle nálady nosit v podstatě k jakémukoliv outfitu – buď s květovaným vzorem, nebo v čistě modrém provedení. Fakt skvělá!

promod3

V PROMODu si ovšem můžete vybrat z celé řady svetříků, triček, halenek – v různém provedení:

promod1

promod2

Photo 05.01.15 11 04 24

Slevy zde platí samozřejmě také na boty!

Photo 05.01.15 11 07 01

Další krásné věci z obchodu značky PROMOD si prohlédněte v naší fotogalerii.

Krásné věci za skvělé ceny můžete pořídit v dalším oblíbeném obchodě – v LINDEXu. Lindex mám moc ráda – kupuju tady věci hlavně pro svoje děti, protože jsou kvalitní a fakt nádherné, každá máma mi dá jistě za pravdu:)

Slevy v LINDEXu se týkají ale jak dětské, tak dámské kolekce – tyto zajímavé kousky jsme tu pro Vás ulovily:

lindex1

lindex2

Slevy v LINDEXu platí také na prádlo:

lindex4

A samozřejmě i na dětskou kolekci, což mě potěšilo nejvíc:

lindex7

lindex6

Mrkněte na další modely z LINDEXu do fotogalerie:)

A na závěr – značka RESERVED, která se na českém trhu těší, myslím, čím dál větší oblibě. A musím se přiznat – i když jsem donedávna v tomto obchodě příliš často nenakupovala, poslední kolekce této značky mě absolutně nadchla, pořídila jsem si hned několik modelů. A skvělou zprávou je, že na spoustu věcí z RESERVED teď platí velké slevy. To Vám nesmí uniknout:)

Slevy se týkají samozřejmě hlavně „zimní výbavy“ – tedy kabátů, svetříků, nebo bundiček. Nás na první pohled zaujaly opět ty barevné modely!

Photo 05.01.15 14 18 11

Kabátů je v RESERVED opravdu skvělý výběr – a pokud se nebojíte barev (stejně, jako my) – s prázdnou odtud určitě neodejdete:) Já se zamilovala do tohoto kousku, v mé oblíbené červené barvě:

Photo 05.01.15 14 19 30

Za prohlédnutí stojí ovšem i tyto kabáty:

Photo 05.01.15 14 20 02

Photo 05.01.15 14 20 26

res1

Photo 05.01.15 14 23 49

V RESERVED si ovšem vyberete i další super oblečení – rifle, svetříky, topy, mikiny a mnoho dalšího:

res4

res2

Další fotky ze RESERVED najdete ve fotogalerii.

Všechny výše zmíněné obchody najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/WEB
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/FACEBOOK