Módní inspirace: značka Rinascimento!

Nedávno jsem v rámci nového projektu „Beauty den“ absolvovala focení s Alenou Podolníkovou v nádherných prostorách hotelu Anybody – a přišlo mi od vás spoustu dotazů na oblečení, které jsem měla na fotkách na sobě. Tak vám chci dnes napsat právě o outfitech něco víc – všechny kousky byly od italské značky Rinascimento a musím říct, fakt je to nádherná móda! Oblečení této značky seženete taky v Brně – a jak vypadá aktuální kolekce vám ukážu na fotkách v tomto článku. ;)

Měla jsem velkou radost, že oblečení na toto focení mi zapůjčila právě značka Rinascimento – tento brand znám už dlouho a vím, že nabízí opravdu krásné věci. Nesmírně ženské, stylové, originální, přesně tak, jak mám sama ráda. ;)

Oblečení Rinascimento je zkrátka jiné, než můžete běžně vídat v obchodech velkých módních řetězců. Všimnete si toho i sama, když se vás na outfity od Rinascimenta ptají i lidé a zajímá je, odkud daná věc je. O tom jsem se přesvědčila právě i u fotek z focení v hotelu Anybody – přišlo mi od vás mnoho dotazů právě na téma věcí, které jsem měla na sobě.

A tak vám ty krásné kousky chci ukázat hezky pohromadě i tady, v článku na blogu.

Značka Rinascimento nabízí pestré kolekce a je rozhodně z čeho vybírat. Ať už dáváte přednost více sportovním kouskům, nebo naopak eleganci, rozhodně si tu najdete „to svoje“.

Mimochodem, značka Rinascimento nabízí každý týden krásné novinky, rozhodně se nejedná pouze o jednu jedinou kolekci na danou sezónu – neustále přináší nové kousky, které stojí za pozornost.
Tak a teď to hlavní – kde v Brně oblečení značky Rinascimento koupíte?
Módu Rinascimento koupíte například v butiku The Woman na adrese U Červeného mlýna v Brně, mimochodem, právě z tohoto butiku Vám často na blogu zveřejňuji fotoreporty. ;)
Pro více informací o této značce můžete kontaktovat distributora pro ČR a SR www.eurostock.cz a rozcestník, zde vám rádi pomůžou najít obchod nebo si i můžete otevřít obchod vlastní.;)
Na více fotek krásných kousků od značky Rinascimento mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: RINASCIMENTO CZ & SK: web / facebook / instagram