Letní botičky pro děti v obchůdku EMELLI

Maminky, nedávno jsem vám tady, na blogu, představila krásné dětské botičky (nejen) na jaro z mého oblíbeného obchůdku s dětskou obuví, EMELLI, který najdete v Brně na ulici U Leskavy 27. Ovšem, teď tu přibylo spoustu krásných novinek – určených už i na léto! Já se tu nedávno zastavila a spoustu krásných kousků jsem vám opět nafotila pro inspiraci, třeba se vám a také, vašim dětem, budou líbit. Víc v mém článku! ;)

Pokud nevíte, kde v Brně kupovat dětem botičky, s obchůdkem Emelli rozhodně neuděláte chybu. Troufám si tvrdit, že toto je vůbec nejlepší obchod s botičkami pro děti v Brně, jsou tu opravdu skvěle zásobení. A nejen to, mají tu své zákazníky rádi, ochotně vám poradí, pomůžou, mají s dětmi trpělivost (maminky ví, o čem mluvím :) zkrátka, budou se vám věnovat. :)

V obchodě EMELLI najdete botičky pro nejrůznější užití – bačkůrky, jarní a letní botičky, goratexové boty, holínky, nebo v zimě pak sněhulky. U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Ricosta, FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, BEFADO, COQUI, JONAP, CAPIKI, D.D.Step, Viking, Rak, Keen, Ciciban, Lurchi, Froddo, Anatomic, Samos… Novinkou je pak zde také italská značka PRIMIGI, což jsou také nádherné botičky – navíc je tu mají za přijatelné ceny.

Jak určitě dobře víte, výběr dětských bot rozhodně není dobré brát na lehkou váhu. Dětská nožička roste, vyvíjí se a je určitě důležité dětem vybírat zdravotně nezávadné botičky, takové, které podporují klenbu dětské nožky.

A přesně takové – zdravotně nezávadné – jsou všechny botičky pro děti v obchůdku Emelli.

Koupíte tu botičky už od těch nejmenších velikostí – jako první botičky pro batolata. Pro děti do cca 3 let věku není příliš vhodná obuv s komponenty pro podporu klenby. Děti mají v nožní klenbě tukový polštář, který chrání vyvíjející se klenbu před možným přetížením; tukový polštář mylně vyvolává dojem ploché nohy.

Aktuálně tu mají samozřejmě botičky jak pro jarní období, nejrůznější kotníčkové i nízké tenisky, boty s goratexovou membránou, které nepropustí vlhkost…

…ale přibývají tu i modely, které se hodí pro teplejší dny.

Jedná se o nejrůznější sandálky, páskové boty, které jsou vzdušné a dětská nožička se v nich nebude v horkém počasí potit.

Super výběr je tu i botiček od mé oblíbené značky Keen – tyto boty nosí moji kluci každé léto a naprosto nejraději. Snadno se nazouvají, nikde netlačí a jsou celkově moc pohodlné.

A navíc, vypadají perfektně! Super modely od značky Keen tady mají jak pro kluky, tak i pro holčičky.

A pozor – kromě botiček tu mají i spoustu dalších věcí, třeba Zdravé lahve, ze kterých moji kluci pijí dodnes, nebo dětské aktovky, deštníky, pláštěnky, softsheelové oblečení, čepičky, šátky na krk a další doplňkové zboží, které my, maminky, dokážeme ocenit. :)

Za mě je rozhodně tento obchůdek tím NEJ v Brně s nabídkou botiček pro děti. Maminky, musíte o něm vědět… :)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook