Kosmetika – otestováno! Kiehl’s v Brně!

Tak jsem se konečně dostala k tomu napsat vám recenzi kosmetiky Kiehl’s, která je opravdu TOP! Zatím co jsem vyzkoušela, bylo opravdu hodně, hodně dobrý, takže zatím musím říct, že za produkty Kiehl’s můžu dát doslova ruku do ohně. :) A tuto značku máme už konečně také v Brně, nově je obchůdek Kiehl’s taky v Olympii. Dnes vám napíšu něco o pár přípravcích, který mi fakt sedly, takže můžete vsadit i na moje doporučení. ;)

O značce Kiehl’s jsem toho slyšela opravdu spoustu – hlavně od ostatních blogerek z Prahy, kde byl obchod Kiehl’s otevřený už dávno. A nutno dodat, že to byla samá pozivitva!
Já od značky Kiehl’s doposud pár věcí zkusila a musím říct, že mi ty produkty vždycky sedly.

Značka Kiehl’s má opravdu bohatou a dlouholetou tradici, vznikla už před 160 lety v New Yorku původně coby lékárna a nabízí produkty vytvořené s ohledem na bohaté znalosti z oblasti lékárenství a kosmetiky. Přípravky mají vysokou koncentraci přírodních účinných látek a jsou obecně velice dobře snášené a hlavně, efektivní.

Dnes vám představím pár skvělých produktů, které jsem si oblíbila právě já. ;)

Precison Lifting & Pore-Tightening Concentrate
Za mě must have číslo jedna, věc, jíž podobnou na trhu od jiných značek fakt neznám! Toto lehounké sérum dokáže pokožku neuvěřitelně vypnout, navíc minimalizuje visibilitu pórů a celkově zlepšuje vzhled pleti. Je ideální pro všechny typy pokožky, ale určitě ho oceníte hlavně vy, které trápí právě zvětšené póry, černé tečky…

Mně toto sérum opravdu nadchlo, pokožka je po něm pevnější, pružnější a celkově prostě vypadá líp. A to my, kterým už pomalu táhne na 40, sakra oceníme. :) Čeho si ovšem vážím nejvíc, tak efekt tohoto séra uvidíte hned, já pocit hladší, pevnější pleti cítila už po první aplikaci. Póry mě moc netrápí, jen v oblasti kolem nosu a na nose, ale i tady se mi pleť po pár dnech používání jeví lépe.

Sérum má lehkou texturu, je nemastné, pokožka jej okamžitě absorbuje. A hlavně, krásně voní! Čistě, svěže, bylinkově.

Glow Forumla Skin Hydrator
Další skvělá vychytávka! Je ideální pro dosažení vysoké hydratace pleti, zároveň rozjasňuje a celkově pokožce propůjčuje zářivý vzhled.

Obsahuje výtažky z granátového jablka a poskytuje pleti hydrataci až na 24 hodin. Zároveň pokožku chrání proti volným radikálům.

Jedná se opět o lehounké sérum, má nemastnou texturu, lehce růžovou baru a po rozetření zanechává na pokožce zlatavý třpyt, čímž pleď dokonale rozzáří.

Můžete používat jako sérum, pod krém, nebo se dá aplikovat dokonce i přes make up, čímž pleť oživí a rozzáří. Super věc!

Creamy Eye Treatment with Avocado Oil
Intenzivní hydratační péče určená na oční okolí! I já sama jsem zjistila, že dostatečná hydratace je pro hezký vzhled pleti klíčová, myslím, že i důležitější než nějaká vyloženě protivrásková péče – dostatečně hydratovaná pleť totiž působí mladší a i vrásky nejsou tolik patrné.

A hydratace je důležitá také pro oční okolí, kde je ten zub času mimochodem vidět prostě nejvíc. Tento krém obsahuje avokádový olej, celkově vylepšuje a hydratuje pokožku kolem očí. Jedná se vůbec o nejoblíbenější oční krém od Kiehl’s! ;)

Krém má příjemnou, krémovou texturu, dobře se vstřebává a co je důležité, oční okolí nijak nedráždí – potvrzuji i já, co mám opravdu hodně citlivé oči.

Herbal-Infused Micellar Cleansing Water
A poslední ze čtveřice produktů, který jsem si moc oblíbila – tato lehounká a svěží micelární voda! Neobsahuje sulfáty, ani mýdlo a je vynikající i na velice citlivou pleť.

Odličuje skvěle a efektivně, pleť zbavuje všech nečistot, váže je na sebe, takže stačí nanést na vatový tampón a jednoduše setřete. Otestovala jsem i na svou voděodolnou řasenku a i na tu je skvělá. Navíc nedráží a neštípe do očí.

Je nemastná, má fluidní texturu a příjemnou, svěží vůni. Na odličování pleti výborná věc, moc doporučuji vyzkoušet!

Kosmetiku značky Kiehl’s koupíte v Brně v Olympii.