Módní inspirace pro speciální události – z Takko Fashion!

Dámy, sháníte nějaký výjimečný módní kousek, ve kterém zazáříte – třeba na vánočním večírku, u štědrovečerní tabule, nebo na silvestrovské párty? Mám pro vás v tomto směru zajímavou inspiraci – opravdu nádherné věci pro tyto speciální chvíle koupíte v obchodě Takko Fashion! Musím sama uznat, že jsem byla velmi příjemně překvapená, jak krásné slavnostní oblečení tu nyní mají. Nadchly mě božské stříbrné šaty – ty jsem si i musela odnést domů. :) Skvěle vypadají i sukně s flitry, tílka v metalickém provedení, ale i legíny, kožíšky… Zkrátka, dokonalý outfit (nejen) pro sváteční oslavy si v Takko fashion rozhodně vyberete! Mrkněte na můj článek i se spoustou fotek. 

Co jsem měla zatím možnost vidět v aktuální nabídce obchodů s módou, tak musím uznat, že právě v ohledu outfitů pro speciální okamžiky je v obchodech Takko Fashion rozhodně největší výběr!

Seženete zde opravdu nádherné a jedinečné kousky, ve kterých zazáříte – a to doslova! V nabídce totiž nechybí modely s efektními flitry, třpytkami, mě nadchly třeba tyto božské šaty ve metalickém, stříbrném provedení. No uznejte sami – třeba na takový vánoční večírek outfit přímo dokonalý!

Právě nyní v období vánočních svátků výjimečné a klidně i lehce výstřední modely užijeme víc, než kdykoliv jindy během roku – proto milé dámy, nějaký ten blyštivý kousek by vám v šatní skříni rozhodně chybět neměl!

V Takko Fashion tyto sváteční, slavnostní, třpytivé…kousky koupíte a co nutno dodat, také za fajn ceny.

Pár outfitů jsem vám zde opět nafotila pro inspiraci, ať vidíte, z čeho můžete vybírat!

Pořídíte zde úžasné sukně – ty se mi tedy líbily moc! Zejména tato v delší provedení…

…s jednoduchým černým tílkem vypadá celý outfit skvěle!

Nádherná byla i tato krátká v černém třpytivém provedení.

V Takko Fashion si ovšem vyberete také šaty!

Za mě naprosto dokonalé – tyto stříbrné! Ty jsem si zde pořídila i já, jsem z nich nadšená a už se těším, jak si je obleču letos na Štědrý den.

Pokud si nepotrpíte na sukně a šaty, vsaďte na legíny a k tomu třeba zajímavé tílko! Outfit jsem doplnila i hřejivým umělým kožíškem.

V Takko Fashion ovšem nakoupíte i oblečení pro běžné denní nošení, stále je tu super výběr krásných a teploučkých svetrů, bund, kabátů…

A za zmínku tu stojí i krásná sportovní kolekce – tu vám ale blíž představím zase příště.

V Takko Fashion nakoupíte i pro děti, dětská móda je tu velmi pestrá, nádherná a cenově stále přijatelná.

Stavte se do Takko Fashion udělat si radost – jsou přece Vánoce! :)

V Brně naleznete obchody TAKKO v OC Campus, OC Dornych, v Olympii, v obchodním centru Futurum a v OC Královo Pole.

ODKAZ: TAKKO FASHION / web
ODKAZ: TAKKO FASHION / facebook
ODKAZ: TAKKO FASHION / instagram