Miluji v Brně: Jofrü Frozen Yogurt!

Znáte Jofrü Frozen Yogurt?  Právě tuto „jogurtérii“ máme zbrusu nově otevřenou v Brně, což mi samozřejmě nemohlo uniknout… ;) Jofrü je totiž přímo geniální a osvěžující dobrota, která rozhodně nemá co dělat s klasickou „zmrzlinou“. A právě Jofrü jogurtérii a hlavně, JOFRÜ FROZEN YOGURT Vám představím v dalším díle mé rubriky „Miluji v Brně“ – o jedinečných místech, službách, specialitách, které stojí za to poznat… ;)

Co v Brně opravdu stojí za velkou pozornost? Jaká místa, restaurace, kavárny, nebo obchody já sama považuji za výjimečné? Právě o tom je moje rubrika Miluji v Brně, kdy Vám představuji to, co je v Brně zkrátka TOP! A přesně taková – skvělá, je i nová jogurterie Jofrü, kterou najdete na Minoritské 2 v Brně.

Co to vlastně „Jofrü“ je?
JOFRÜ je mražený točený jogurt, který je plný chuti, skládá se totiž  z kvalitního přírodního jogurtu s obsahem tuku 3% a z výběrového mraženého ovoce. Já určitě moc oceňuji, že tato točená, osvěžující dobrota, neobsahuje absolutně žádnou chemii – žádná barviva, dochucovadla, „éčka“, škroby… Jofrü se také nevyrábí z prášku, tak, jak tomu je ve velké většině klasických zmrzlin.

Díky svému perfektnímu složení Jofrü obsahuje až o 80% méně tuku a o 50% méně kalorií, než klasické zmrzliny. Mlsáte tedy mnohem, mnohem zdravěji, a to se přece také počítá, hmmm? :)

Ovšem – to stále není všechno, co je na Jofrü super! Vy si totiž ovoce vyberete přímo v jogurterii a teprve zde, před Vašima očima, se toto ovoce promíchá s mraženým jogurtem. Následně Vám hotový ovocný jogurt natočí do kornoutu, kelímku, nebo thermo boxu, přesně, jak si budete přát.

Jogurt si značka Jofrü vyrábí sama – je přírodní, bez chemie, pouze mléko, jogurtové kultury a malý podíl cukru – do výsledného mraženého jogurtu s ovocem se pak už žádný další cukr nepřidává.

Nabídka ovoce, které si můžete nechat s jogurtem promíchat, je skutečně široká!
Jogurt si tu můžete nechat připravit s fíky, malinami, meruňkami, borůvkami, s aloe vera, s ostružinou, kiwi, banány… Nabídka se obměňuje, a to i v souvislosti se sezónností ovoce.

Já ochutnala moje oblíbené dračí ovoce v kombinaci s mangem (do jogurtu si můžete nechat namíchat i dva druhy ovoce, nebo také čokoládu a lentilky…).

A chuť? Naprosto skvělá! Svěží, ovocná, ne příliš sladká, příjemná a intenzivní. Opravdová a čistá, zkrátka, bez chemie. Jakmile vyzkoušíte, opravdu pochopíte, že Jofrü fakt není „jen tak nějaká zmrzlina“. Toto je něco víc. Zkrátka – mražený ovocný jogurt… :)

A pozor – kromě mraženého jogurtu Jofrü si můžete v jogurtérii na Minoritské dát i vynikající jogurtové smoothie s ovocem a mlékem, skvělá je i svačinka – mražený jogurt s müsli a sušeným ovocem a mají tu i pomerančový fresh.

O Jofrü zkrátka musíte vědět. A až ochutnáte, vzpomenete si na mě a dáte mi za pravdu ;)

Jogurterii Jofrü Frozen Yogurt najdete v centru Brna, na Minoritské 2.

ODKAZ: JOFRÜ FROZEN YOGURT – web / facebook