Miluji v Brně: autorská značka MIA v butiku Allora

Co se módy týká, jsem poměrně náročná, zkrátka, vybírám si a nenadchne mě „jen tak něco“…:) Oceňuji určitou originalitu, vkus a styl, s čímž se, bohužel, u mnoha věcí v běžných konfekcích nesetkávám. A poslední dobou si mě čím dál víc získává autorská móda, která nese „rukopis“ a jedinečnost svých tvůrců. Jednou ze značek, která mě opravdu oslovila, je autorská kolekce MIA, kterou najdete v butiku Allora, v Brně na Dvořákově 14. A protože vím, že se kousky MIA líbí i Vám, představím je i v dalším díle rubriky „Miluji v Brně“. Do té zkrátka MIA zaručeně patří… ;)

Značka MIA, se kterou jsem se seznámila právě v butiku Allora, má opravdu dost něco „do sebe“. Všechny kousky jsou charakteristické jednoduchým designem, moc příjemnými materiály a propracovanými střihy.

V butiku Allora najdete v první řadě italskou módu, ovšem, majitelka butiku, paní Miriam Kubíková z Nitry, si navrhuje i vlastní kolekci – MIA – která se zkrátka líbí. A to nejenom mně – soudě dle ohlasů na fotky věcí MIA, které Vám často na Facebooku blogu zveřejňuji, jste z ní nadšené i Vy, moje milé dámy…:)

Naproto božské jsou šaty MIA – jedinečně stylové, jednoduché, nesmírně pohodlné, krásně barevné… Na výběr je tolik druhů, stylů, že si ty „svoje“ rozhodně najdete…

V kolekci MIA najdete i další super kousky, zajímavé topy, nebo sukně…

Velkou výhodou autorské řady MIA je, že se vše šije na zakázku, tedy, dle přání konkrétního klienta. Vy si vyberete střih šatů, látku, detaily – třeba to, zda budou mít daný model kapsy, nebo ne…

Daný model se pak nechá ušít přesně na Vás – můžete si tak být jisté, že Vám dokonale sedne.

Navíc – tím, že si opravdu vše volíte sami, máte svůj jedinečný kousek – a můžete si být jisté, že podobně oblečené ženy potkávat na ulici nebudete. A o vlastní jedinečnosti, o té to přece také je, že?:)

Řada MIA je prostě skvělá. Líbívá, ženská a originální. O té zkrátka musíte vědět!

Prohlédněte si spoustu věcí z řady MIA také ve fotogalerii.

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook