Milujeme WRAP náramky!

Obě jsme si doslova zamilovaly fantastické WRAP náramky, které jsou absolutním módním hitem poslední doby!

Náramky, které tvoří vlastně jeden kus, který obtočíte kolem zápěstí, vypadají naprosto fantasticky. Nás, holky, si okamžitě získaly a populární se staly také mezi celebritami – pravidelně zdobí např. Daru Rolins, ale také Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Christinu Aguileru, nebo  Britney Spears.

IMG_1406-623x623

Tato super módní záležitost samozřejmě nemohla uniknout ani nám! A kde sežente ty nejkrásnější náramky? My doporučujeme jednoznačně značku SYMBOL – jejich dokonalé šperky – wrap náramky, náramky – dokonce i dětské a pánské, nebo náhrdelníky, Vás zaručeně dostanou. Podívejte se na eshop značky: SYMBOL

Mimochodem – o náramcích SYMBOL jsme Vám už na blogu psaly – pokud se chcete o celé značce dozvědět víc, podívejte se sem: SYMBOL by Cool Brno Blog

My obě si tyto náramky taky moc oblíbily. Jednak pro jejich jemný a dokonalý design, velmi kvalitní provedení, ale také pro velkou variabilitu – náramky můžete libovolně kombinovat a doplňovat ostatními šperky, či hodinkami.

Podívejte se na naše tipy!

Jednoduchý náramek je velmi jemný, barevná kombinace zlaté a stříbrné mu dodává luxusní nádech. Skvěle ho můžete doplnit s hodinkami – v tomto případě zlatými, nebo i stříbrnými.

Photo 25.09.14 12 51 09

Černý WRAP náramek vypadá na ruce skvěle, krásně se třpytí a doladí každý Váš outfit. Oživením celého náramku jsou červené krystaly, které jsou spolu s černými vetkané v černé pevné kůži. Náramek vypadá skvěle se stříbrnými  a černými „doplňky“ – prstenem, nebo hodinkami.

Photo 25.09.14 12 53 04

Bílý WRAP náramek jsem zvolila kvůli variabilní kombinaci zlaté a stříbrné, náramek tak opět „snese“ zlaté i stříbrné doplňky. Béžová barva je velmi jemná a hodí se skvěle třeba k modrým džínům.

Photo 25.09.14 12 52 20

Jemný bílý náramek  můžete nosit samotný, vypadá krásně na opálené ruce. Perfektně se dá kombinovat s ostatními náramky. Dalo by se říci, že je univerzální.

image

Zlatohnědý WRAP náramek je jeden z mých favoritů. Mám ráda přírodní barvy a když se k tomu přidá zlatá, tak vypadá luxusně. Opět můžete kombinovat, mně se nejvíc líbí jen s hodinkami.

image

Letní barevný WRAP náramek je úžasný k letnímu oblečení. Má pět návinů, takže sám o sobě vypadá dost dobře. Dostala mě barevná kombinace tyrkysové, růžové, oranžové a stříbrné.

image

Wrap náramky a další překrásné doplňky můžete nakupovat na stránkách SYMBOL, zde je odkaz: SYMBOL

Na facebooku je najdete pod tímto odkazem: SYMBOL/FACEBOOK