Mezinárodní soutěž kaskadérů – Stunt Battle Europe 2014

OC Olympia Vám přináší celodenní program, který nabídne zábavu nejenom pro příznivce nebezpečí a adrenalinu, ale i rodinám s dětmi!

Stunt Battle Europe je motokaskadérský závod, který svým rozsahem navazuje na éru Mistrovství světa Street Fighter Day. Stuntridingové soutěže si v poslední době získaly oblibu snad v celé Evropě.

miroslav-frey

Závod proběhne v době konání Moto GP 16.srpna u OC Olympia od 12 hodin.

Účast na Stunt Battle Europe již potvrdilo několik jezdců z České republiky včetně Martina Krátkého, Mistra ČR v letech 2012 a 2013 a Vicemistra světa ze STUNT GP Poland 2014. Zúčastní se ale i jezdci z Polska, Německa, Francie a Chorvatska. Svoji účast zvažuje i bývalý mistr světa ve stunt ridingu Zoltán Angyal z Maďarska. Z kvalifikace, která začíná ve 12 hodin, vzejde 16 postupujících riderů, které pošle 3 členná porota do vyřazovacích bojů. Finálové jízdy se pojedou ve večerních hodinách pod umělým osvětlením, které dodá jízdám ještě větší nádech adrenalinu.

 

Odpolední program myslí i na nejmenší fanoušky motorek. Za dětmi přijede Batman ve svém Batmobilu, ve kterém se mohou nejen vyfotit, ale užít si spolu s Batmanem i projížďku v jeho „superkáře“. Na pomoc si Batman přizval i známé šikuly PATa a MATa, kteří se stuntridingu začali také věnovat, tak uvidíme, jak jim to půjde. Dále na děti čekají atrakce a soutěže.

Zdroj: www.stuntbattle.com

crazy-day-globus-smrti

 

Cena vstupenky je 250,-Kč na místě nebo 190,- Kč v předprodeji (na TICKETPORTAL od 28.7). Důchodci, děti a držitelé průkazu ZTP – 100,- Kč

Oficiální web akce: STUNT BATTLE EUROPE 2014

Vstupenky: STUNT BATTLE EUROPE 2014 / VSTUPENKY