Mějte Pěkný domov!:)

Já i Míša si moc rády zkrášlujeme naše domovy a moc rády objevujeme nová místa, kde si můžeme koupit cokoliv, co udělá náš domov ještě útulnější. Vytvářet si vlastní design našich domovů nás moc baví a oceníme, když se u nás všichni cítí dobře. Rády nakupujeme různé doplňky, květiny – jak živé, tak povedené umělé, bytový textil…  Dekorace našich domovů podřizujeme i ročnímu období a příležitostem, hrajeme si s barvami, stylizujeme, ladíme…obě jsme v tomto stejné a věřím, že i Vy si svůj domov vytváříte k Vaší dokonalosti.

10421241_660025074066122_3207089664114161905_n

Naše tipy na zajímavé nákupy s Vámi moc rády sdílíme. Nedávno se nám podařilo najít velmi krásný obchod, který má dokonce svůj eshop, takže si vše můžete vybírat v pohodlí Vašeho domova a nikam nemusíte jezdit. Název obchodu je jednoduchý a výstižný – jmenuje se PĚKNÝ DOMOV – tudíž tu opravdu seženete vše pro Váš „pěkný domov“.

 

logo

Stránky obchodu – eshop – nabízí opravdu velmi širokou škálu věcí – od mnoha různých značek, v mnoha různých stylech, takže věříme, že si tu vybere opravdu každý.

36

Najdete tu bytové doplňky, ale i bytový textil, který mi konkrétně v Brně chybí, takže když chci koupit nové povlečení a k tomu třeba stejné závěsy je to velký problém. V eshopu Pěkný domov seženete opravdu krásné kousky francouzských značek Liou a Anne de Solene. Najdete tu luxusní povlečení, polštáře, ručníky, utěrky, elegantní župany a vše v nejvyšší kvalitě.

1

V nabídce jsou také  bytové vůně, jídelní soupravy a doplňky na vaření, úložné krabice, umělé květiny, obaly na květiny, doplňky na zahradu a spoustu dalšího. Kompletní sortiment pro Váš domov, který tu vyladíte opravdu od „A do Z“:)

38

Právě bytové vůně nás zaujaly – k dostání tu jsou bytové parfémy české značky Manufaktura, a dále bytové vůně francouzských značek La Chatelard, Slow Natur a Le Blanc. Pokud chcete, aby Váš domov získal Vaši oblíbenou vůni, není nic jednoduššího než si vybrat kvalitní bytové parfémy a difuzery z voňavého obchůdku…

10

Nechybí ani luxusní přírodní kosmetika v podobě mýdel, levandulových produktů, pěny do koupele, tělová mléka a další. Vybrat si tu můžete celé sady pro Vaši koupelnu, aby byla barevně a vkusně, stylově ucelená.

96

Vybírat můžete ze značek jako jsou ASA Selection, Anne de Solene, Bakly, By Inspire, Clara en Provence, Le Blanc, La Petite France, Le Chatelard, La Maison du Savon de Marseille, Paramit, Willow Tree, Manufaktura, Yankee Candle, ZAK! designs a mnoho dalších! Určitě Vám jednotlivé značky a jejich produkty ještě blíže představíme, protože je opravdu o co stát. 

Podívejte se do naší fotogalerie na malou inspiraci, co vše si můžete v obchodě pořídit.

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má téměř 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

PĚKNÝ DOMOV/WEB

PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK

PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB

PĚKNÝ DOMOV/BLOG