Kruhy pod očima? Ani ve snu!;)

Kosmetické recenze, to je moje! Hlavně o těch přípravcích, které mě tolik ohromily, protože svými schopnostmi zcela předčily moje očekávání! A přesně taková je i ERASE PASTE od Benefitu!

erase1

Na první pohled nenápadný „korektor“ – řekly byste si. Ale kdepak! ERASE PASTE je naprosto geniální „maskovač“ mého odvěkého nepřítele jménem „kruhy pod očima“. Ano, přesně tento problém mě trápí snad od narození. Dobře, od narození asi ne, ale někdy od té doby, kdy jsem na sobě začala pozorovat různé nedostatky, tedy někdy s nástupem puberty. Můžu spát klidně 20 hodin v kuse, jíst zdravě a dělat všechny ty správné věci kolem, ale kruhy pod očima budu mít vždycky. Prostě už jsem se časem smířila s tím, že se jich jen tak nezbavím.

Boj za to, aby se kruhy pod očima z mého obličeje ztratily, jsem už nadobro vzdala. Vyzkoušela jsem snad všechny zázračné produkty, které mně slibovaly, že s kruhy zatočí, ale marně. Takže jsem se svým bojem proti kruhům vstoupila do „druhé fáze“ – teď už „jen“ bojuji za jejich důkladné zamaskovaní. A věřte, i to není jen tak.

erase2

Řekla bych, že už jsem v oblasti kosmetických produktů, které můžete aplikovat na kruhy pod očima (s cílem jejich zamaskování), celkem dost zběhlá. Vyzkoušela jsem toho spoustu a bohužel, ne vždy byl efekt takový, jaký jsem očekávala. Některé korektory jsou příliš hutné, jiné naopak vysušují, což je pro jemnou kůži pod očima učiněná katastrofa. Když je korektor naopak příliš tekutý, dostává se do jemných vrásek a celý efekt je ve finále mnohem horší, než kdy byste nepoužily vůbec nic. Důležité je taky správné složení, kdy to chce nejen kůži zesvětlit, ale také odrážet světlo, pokožku vyživit a hydratovat.

A právě, učiněný zázrak v boji proti kruhům pod očima (resp. v jejich dokonalém zakrytí), jsem objevila nedávno – je od BENEFITu a opravdu, dokáže toho moc:) Jmenuje se ERASE PASTE a vytvoří opravdu velkou „kamufláž“:)

1383732_297927697068199_7822628565292673432_n

ERASE PASTE se hodí právě na kruhy pod očima. Stačí opravdu velmi malé množstí, které „vklepete“ do pokožky spodních víček. Efekt je viditelný okamžitě:) Produkt se navíc vůbec nedostává do spodních vrásek víčka, má správnou „hutnost“ a kůži absolutně nevysušuje. Krycí schopnost je navíc stejná po celý den.

Vyzkoušela jsem, že Erase Paste lze aplikovat jak pod make up, tak na make up. Já osobně ale dávám přednost aplikaci až na make up, který ovšem na pokožku kolem očí téměř vůbec nenanáším. Naopak, stačí opravdu jen korektor, v mém případě Erase Paste:) Pokud Vás trápí ten stejný problém, jako mě, opravdu vyzkoušejte (a podělte se s námi o své postřehy, budeme rády!):)

erase3

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC
ODKAZ: BENEFIT COSMETICS/OFICIAL WEB

Produkty od značky BENEFIT koupíte v Brně v parfumerii SEPHORA.