Mámou v Brně! Zaostřeno na: e-shopy s dětským zbožím

Další díl mé „maminkovské rubriky“ Mámou v Brně je tu! A tentokrát potěším i Vás, mimobrněnské matky – přináším totiž tipy na mé oblíbené eshopy s vychytávkami pro Vaše prcky:)

Eshopy jsou pro nás, pracující matky, velkými „pomocníky“:) Soudě podle sebe – lítání po obchodech a shánění všech možných věciček (a že jich děti potřebují) není jen tak a stojí to dost času (peněz samozřejmě taky):) Naopak pokud narazíte na dobrý eshop, kde mají kvalitní, hezké a cenově dostupné zboží pro děti, je to učiněná výhra:)

Já jsem mámou už šest let a za tu dobu jsem „natrefila“ na několik eshopů s dětským zbožím, kde ráda nakupuji stále – s ohledem na to, jak moji chlapečci rostou. Ráda Vám je představím a předám své tipy – třeba tu najdete něco, co Vám a Vašim dětičkám chybí (nebo to zrovna děsně potřebují:)

KUKADLOO
Eshop www.kukadloo.cz nabízí české, ručně šité oblečení pro děti, ale i pro dospělé. Jedná se v první řadě o funkční věci, které, co vím, děti fakt hodně užijou. Najdete zde hlavně velkou nabídku softsheelových bundiček a kalhotů. Právě ty softsheelové kalhoty tady klukům pravidelně nakupuju, jsou fakt skvělé. Na výběr jsou buď s fleecovou podšívkou, nebo bez ní. Doporučuju taky tenké šusťáčky – klukům je přetáhnu vždy přes tepláky a razíme ven. Super třeba na písek, nebo tam, kde hrozí ušpinění. Ceny, myslím, úplně OK:)

kukadloo

KUTULU
Česká značka Kutulu vyrábí naprosto kouzelné a kvalitní dřevěné hračky pro děti. Na webových stránkách www.kutulu.cz koupíte klasické dřevěné hračky, které si možná i Vy pamatujete ze svého dětství – ovšem v krásném provedení. Já se s touto značkou seznámila nedávno, kdy jsem dostala dva dřevěné koníčky coby dárek. Hračky Kutulu totiž díky jejich krásnému vzhledu můžou sloužit jako hezký designový doplněk do Vašeho interiéru.
Pro hračky Kutulu jsou typické geometrické tvary a bukové dřevo. V nabídce najdete kromě koníčků taky dokonalé ptáčky, slepičky, labutě…
Dřevěné hračky jsou navíc tradicí, jsou ekologické a příjemné na dotek. Myslím, že právě dřevěné hračky by mělo mít každé dítě:)
Na mé koníčky z Kutulu.cz mrkněte i do fotogalerie:)

12745702_459294407598193_1813803536955811577_n

MALVÍK
Na eshopu www.malvik.cz jsem nakupovala hlavně, když jsem byla těhotná a když byli kluci ještě miminečka. Malvík je jedna kamenná prodejna v Praze – Hostivicích a také velmi dobře a pestře zásobený eshop. Najdete tu pro děti fakt první poslední – nábytek, kočárky, oblečení, lahvičky, nádobí… Navíc – jsou tu značky, na který fakt nikde jinde nenarazíte:)

535129_10150657119938575_2069105647_n

Nábytek Čilek
Pokud chcete udělat svým dětem fakt kouzelné pokojíčky, mrkněte na stránky www.hezkydetskynabytek.cz Showroom najdete v Brně na Štefánikově ulici – a výběr je fakt velký, pro kluky i pro holčičky:) Mít pokojíček jako pirát? Sen každého kluka přece! A pro holky ty princeznovské postýlky…no dokonalé:) Najdete tu i pokojíčky pro miminka, nebo studentské pokoje, jednotlivé kusy nábytku navíc můžete kupovat také samostatně.

pir_tsk_pokoj_se_stolem_ralok

KAM S DĚTMI
Tento super web www.kamsdetmi.com sice nic neprodává, za to Vám poskytne celkem užitečné informace o tom, co můžete se svými ratolestmi podniknout. Najdete tu tipy na zajímavé kulturní akce, dětská představení, tipy na výlety, restaurace s dětským koutkem… Zkrátka, tyto stránky je určo dobré znát:)

kamsdetmi