Beauty review: Urban Decay!

Je opravdu jen velmi málo značek dekorativní kosmetiky, které mě – v naprosté většině svých nabízených produktů nadchly… Obvykle si totiž oblíbím tak jednu, dvě věci od jedné značky, ovšem, zbytek přípravků už mě ničím neoslovuje… Ale, objevila jsem doposud tři kosmetické labely, u kterých mohu prohlásit, že jejich každičký produkt je fakt skvělý. Jsou to značky Benefit, Too Faced a Urban Decay! A právě – poslední jmenovanou Vám chci blíž představit také v dnešní kosmetické recenzi:)

Urban Decay! Doslova jsem zajásala, když jsem se dozvěděla, že se značka Urban Decay začala prodávat také v Brně, v parfumerii Sephora… Urban Decay jsem totiž už znala z pražské Sephory a trochu mě mrzelo, že tento super brand nemáme i my tady v Brně. Má přání ovšem byla vyslyšena :) Urban Decay je už i v Brně – a to je samozřejmě zásadní informace – které se musím věnovat i já, tady na blogu:) Urban Decay je totiž tak jedinečná kosmetika, která si zkrátka větší pozornost zaslouží!

Urban Decay nabízí vysoce kvalitní dekorativní kosmetiku. Produkty mají silnou pigmentaci, jsou krásně barevné, smyslné… Zkrátka – skvělé už od pohledu – jen si vezměte úžasné obaly produktů – sexy, odvážné, dráždivé… A přesně tyto dojmy ve mně produkty Urban Decay vzbuzují:) A v dnešní recenzi Vám jich pět také představím!

Photo 20.02.16 20 21 12

URBAN DECAY – paletka očních stínů SHADOW BOX

Co se líčení očí týká, barev se rozhodně nebojím. Není to sice tak, že bych si každý den dělala krásně barevné líčení očí – to opravdu ne. I když bych ráda, bohužel na to nemám většinou moc času. Mou klasikou je krémový stín a výrazná černá oční linka – to je většinou vše, co se týká mého líčení očí.

Ovšem, když ten čas mám a když chci vypadat co nejlépe, ráda si líčím hodně výrazné oči a používám i výrazné odstíny a barvy, které ladím s mým celkovým vzhledem, outfitem a také s tím, na jakou akci se právě chystám. Jak možná už víte, občas hravám na různých akcích jako DJka a také se věnuji orgazaci různých parties a koncertů – a právět toto jsou ty příležitosti, které si výrazné líčení rozhodně zaslouží:)
Vynikající na takto barevnější líčení je pak právě tato paletka od Urban Decay – Shadow Box!

Photo 20.02.16 20 22 09

Paletka obsahuje celkem 12 různě barevných stínů, které spojuje jedna věc – opravu hodně silná pigmentace. Stíny jsou dokonale barevné a co je nejdůležitější, opravdu hodně dobře drží.

Photo 20.02.16 20 22 55

S celou paletkou si vykouzlíte v podstatě kompletní nalíčení očí – nechybí totiž i klasické a ne tolik výstřední barvy – odstín „sin“ – béžový s odlesky, „mushroom“ – šedý, „freelove“ broskvový a samozřejmě „blackout“, temně černý odstín, který je mimochodem jediný z celé barevné škály zcela matný.

Photo 20.02.16 20 23 07

Ostatní, výraznější barvičky, pak můžete využít k vytvoření zajímavých barevných efektů – mně osobně se nejvíc líbí odstín „indo“ – lahvově zelený, který si umím představit ke černému, kouřovému líčení. Dokonalé jsou i barvy „smog“, „lost“ a „baked cowboy“ – s oblíbenými zlatavými odlesky.
Stíny se pefektně nanáší, nedrolí se a opravdu, hodně dobře drží.

 

URBAN DECAY – báze pod oční stíny

Když už je řeč o líčení očí, je opravdu úžasná tato báze pod stíny, díky kterým drží naprosto perfektně po celých den (ano, vyvarujete se takovému tomu nehezkému vzhledu, kdy se stín nahromadí v místě ohybu víčka).

Photo 20.02.16 20 45 20

Tato báze má navíc „anti age“ účinek, chrání tedy pokožku očních víček proti projevům předčasného stárnutí – což já ve svém věku už rozhodně oceňuji:) Primer po nanesení krásně barevně sjednotí pokožku, vyhladí nedokonalosti. Navíc má hydratační účinky, nevysušuje a je vhodný i pro citlivou pokožku (otestovala jsem i já, se svýma hooodně citlivýma očima a zcela v pohodě:) Složení je zcela bez parabenů!

Photo 20.02.16 20 45 39

Primer od Urban Decay se nanaší díky aplikátoru – přímo na oční víčko, stačí opravdu velmi malé množství – to pak prstem vklepete do pokožky. Nezanechává pocit mastnoty, okamžitě se absorbuje.

Photo 20.02.16 20 46 00

Oční stín lze nanášet v podstatě okamžitě. Díky podkladové bázi stín lépe přilne, nedrolí se a neslévá se do záhybů očního víčka. Rozhodně super věc, kterou je dobré používat.

 

URBAN DECAY – řasenka PERVERSION

Myslím, že už samotný název této řasenky značí, že bude opravdu hodně zajímavá:) A to tedy fakt je! Obecně mám celkem probém najít dobrou řasenku, většina značek totiž slibuje něco, co ve skutečnosti daný produkt vůbec nedocílí.

Photo 20.02.16 20 48 40

Tato řasenka UD je ale fakt vynikající! Vykouzlí opravdu hodně husté  a dlouhé řasy, neslepuje, nežmolkuje se a navíc, obsahuje speciální látky, které vyživují samotné řasy – zlepšují jejich kvalitu, hustotu a také délku. V podstatě se jedná o řasenku a sérum v jednom produktu! No uznejte samy – mít krásně nalíčené řasy, které zatím rostou…není to sen?:)

Photo 20.02.16 20 48 47

Řasenka má hodně hustý kartáček, který řasy dokonale rozčeše a zabrání tomu, aby se při líčení slepovaly. Řasenka sama o sobě má skvělou konzistenci, krémovou, ovšem nijak příliš hustou – skvěle klouže po řasách, na kterých dokonale přilne.

Photo 20.02.16 20 49 06

 

URBAN DECAY – tvářenka AFTERGLOW

Na první pohled dokonalá tvářenka. Nádherné, luxusní balení s iniciály kosmetiky Urban Decay, sexy vzhled, lehká provokace… To vše ve mně tato tvářenka evokuje…:)

Photo 20.02.16 20 46 38

Vybrala jsem si krásně růžovou barvu, odstín „obsessed“ – propůjčí tvářím nevinně „panenkovský“ look:) Hlavní výhodou této tvářenky je, že díky kvalitní s silné pigmentaci opět dokonale drží – a to až po 8 hodin.
Tvářenka je kompaktní, tuhá, nanáší se snadno štětcem. Nepráší, dobře přilne na pokožkce a zkrátka…drží:) Obsahuje také speciální pigmenty rozptylující světlo, takže výsledný efekt a vzhled Vaší tvářičky bude absolutně perefktní.

K dostání v mnoha úžasných odstínech – nebudete vědět, který si vybrat:)

Photo 20.02.16 20 46 55

Naprosto bezchybný je i obal tvářenky, luxusní, kovový, s vyrytým logem – skrz které je přes „mřížku“ vidět odstín tvářenky…:) Prostě – boží!:)

Photo 20.02.16 20 47 15

 

URBAN DECAY – rtěnka MATTE REVOLUTION

Co se rtěnek týká, tak fandím spíš těm matným barvám. Obecně proti lesklým rtěnkám vlastně nic až tak nemám, můj názor je ale ten, že mi zkrátka tolik nesluší… Leskům na rty se vyhýbám úplně, lesklé rtěnky používám minimálně, ovšem, ty matné, tak ty naprosto miluju! A jednou z nich je i rtěnka Matte Revolution od Urban Decay!

Photo 20.02.16 20 47 31

Tato rtěnka má jedno velké plus – na rozdíl od mnoha matných rtěnek jiných značek tato od UD vůbec nijak nevysušuje rty, což opravdu hodně oceňuji. Tato má i přes mátný efekt skvěle krémovou texturu, je velmi příjemná a dobře se aplikuje.

Photo 20.02.16 20 47 46

Rtěnka jako ostatní produkty tohoto kosmetického labelu obsahuje velmi silnou pigmentaci, díky které dosáhnete sytého efektu už při jednom „přetření“ rtů.  Rtěnka rty opravdu nijak nevysušuje, je neskutečně jemná a hebká – obsahuje mimo jiné například avokádový a olivový olej, nebo bambucké máslo – zkrátka, samé skvělé složky, které Vaše rty opravdu ocení:)

Photo 20.02.16 20 48 14

Rtěnka rty navíc hydratuje, zvláčňuje…zkrátka, nosí se fakt skvěle. A ten úžasný matný efekt…! Tuto rtěnku prostě nejde nemilovat – pro mě momentálně NEJ NEJ NEJ rtěnka, co vůbec mám (a jdu rychle pořizovat další odstíny:)))

Kosmetiku značky Urban Decay koupíte výhradně v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii), nebo přes web Urban Decay, viz odkaz níže.

ODKAZ: URBAN DECAY/web
ODKAZ: URBAN DECAY/facebook

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook