Mámou v Brně: veletrhy PRODÍTĚ 2018!

Od 15. do 18. března nás na brněnském výstavišti čekají opět oblíbené veletrhy PRODÍTĚ, kde najdou velkou inspiraci hlavně rodiče a všichni, kdo plánují děti. Na co se tu letos můžete těšit? 

Oblíbený veletrh potřeb pro děti PRODÍTĚ se znovu spojil s prodejní přehlídkou Svět ženy do pestré show s atraktivním zbožím a zábavným programem pro malé i velké návštěvníky. Užijte si dny plné nových zážitků a nechte se bavit a hýčkat. Přijďte od 15. do 18. března do pavilonů B a C na brněnském výstavišti!

Kam pro nový kočárek nebo autosedačku?

Návštěvníci už vědí, že největší výběr dětského zboží včetně horkých novinek najdou právě v Brně, na největší oborové výstavě České i Slovenské republiky. Pokud si chcete vybrat a rovnou zakoupit nový kočárek nebo autosedačku, jste na správném místě. Snadno získáte přehled a porovnáte kvalitu, bezpečnost i cenu jednotlivých značek a modelů. Přední dodavatelé jako Autoseating, Babynova, Carero, Du*Du Kids nebo Kenyo přivezou i nové kolekce pro letošní rok, které teprve míří na pulty obchodů.

Látkové pleny nové generace i chytré nápady

Nastávající i čerstvé rodiče na veletrhu čeká pestrá nabídka kojeneckého a dětského zboží od postýlek, doplňků a oblečení s originálním designem až po hračky a vzdělávací knížky pro nejmenší. Porovnají si sortiment různých dodavatelů látkových plen, kteří do Brna přivezou zboží nejnovější generace s obdobně snadným použitím, jako mají jednorázové pleny. A seznámí se třeba se zdravotnickou pomůckou Aniball, která usnadňuje porod a poporodní zotavení, nebo s šumícími medvídky MyHummy. Ti zase pomáhají novorozencům v usínání – vydávají totiž šumění podobné zvukům, které děti slýchaly v mámině bříšku a spojují si je s teplem a bezpečím.

Veletrhy PRODÍTĚ toho nabídnout ale mnohem více – zábavu pro celou rodinu, ale i něco pro nás, ženy, pro naši krásu. O tom vám ale napíšu zase příště! ;)

Nejvýhodnější vstupenky koupíte online

Pro návštěvníky jsou na etickets.bvv.cz připraveny dva druhy zvýhodněných vstupenek. Po úspěšně provedené online platbě navštívíte veletrh PRODÍTĚ a výstavu Svět ženy za 140 korun jako jednotlivec, za rodinné vstupné pro 2 dospělé a 1 až 4 děti pak zaplatíte jen 240 korun. Na výstaviště se dostanete hlavním vchodem (u zastávky MHD Výstaviště – hlavní vstup) nebo vstupem přes pavilon E v sousedství parkovacího domu Expoparking. Parkovat můžete také přímo v areálu výstaviště, kam vjedete bránou číslo 4. Otevírací doma je od čtvrtka do soboty 9.00 až 18.00 hodin, v neděli 18. března od 9.00 do 16.00 hodin.

ODKAZ: PRODÍTĚ / událost na facebooku

ODKAZ: PRODÍTĚ / web

ODKAZ: PRODÍTĚ / vstupenky