Mámou v Brně: tip na skvělé příměstské tábory v létě!

Jako velmi vytížená, pracující máma to dobře znám – letní prázdniny, kdy máme prcky doma ze školek a škol, jsou opravdu náročné – časově. Věnovat se dětem a k tomu chodit do práce totiž častokrát nejde jednoduše skloubit. A pokud zrovna nemáte po ruce babičku s otevřenou náručí a nabízenou pomocí, může nastat problém…:)

Řešením, které je pro obě strany příjemné a splní svůj účel, mohou být příměstské tábory. Děti si tu užijí spoustu zábavy, jsou mezi kamarády, něco se tu také naučí, věnují se sportům a aktivitám, které je baví a Vy víte, že je o ně skvěle postaráno!

Little boy in the summer park with a ball

Můj starší syn se na příměstské tábory každý rok opravdu těší, jsou pro něj skvělým zpříjemněním prázdnin. A já Vám dnes chci dát tip na velmi širokou nabídku letních příměstských táborů pro děti – v Brně!

Velkou nabídku letních příměstských táborů pro děti připravilo sportovně – relaxační centrum Fit 4 All, kam jsem v lednu tohoto roku začala chodit cvičit.

Příměstské tábory tedy mají sportovní charakter – a Vy si můžete vybrat dle takového zaměření, kterému se Vaše ratolest věnuje a které ji baví.

Pro děti je připravený bohatý a pestrý program každý den, od pondělí do pátku, od rána až do 17. hodiny – a samozřejmě včetně stravy, oběda a svačinek. I výběr termínů jednotlivých táborů je široký:

11. – 15. 7. Tenis / Všesportovní / Všesportovní s angličtinou
18. – 22. 7. Tenis / Badminton / Všesportovní / Taneční
25. – 29. 7. Tenis / Všesportovní s angličtinou / Všesportovní
1. – 5. 8. Všesportovní s angličtinou / Všesportovní
8. – 12. 8. Tenis / Badminton / Všesportovní
15. – 19. 8. Tenis / Všesportovní / Taneční
22. – 26. 8. Tenis / Všesportovní

tabory

A z jakých táborů můžete vybírat?

Badmintonový a tenisový příměstský tábor
Výuka badmintonu/tenisu s profesionálními trenéry, rozdělení do skupin podle věku a pokročilosti, každý den jiný program (lanové hřiště, dětská herna, turnaje, soutěže, hry, tvoření a malování).
Cena 2990,-

Taneční příměstský tábor
Výuka různých stylů tance (jazz, disco, musical dance, MTV, street dance, hip hop, house, výrazový tanec, baletní a gymnastická průprava), každý den jiný program (lanové hřiště, dětská herna, soutěže, hry, tvoření a malování)

Všesportovní příměstský tábor
Široké sportovní vyžití (tenis, badminton, gymnastika, tanec, aerobik, míčové hry), každý den jiný program (lanové hřiště, dětská herna, soutěže, hry, tvoření a malování)
Cena 2290 ,-

Všesportovní příměstský tábor s angličtinou
Široké sportovní vyžití (tenis, badminton, gymnastika, tanec, aerobik, míčové hry), každý den jiný program (lanové hřiště, dětská herna, soutěže, hry, tvoření a malování) proložený angličtinou – děti se zábavnou formou naučí a seznámí s anglickými slovíčky
Cena 2490 ,-

Přihlášky najdete na oficiálním webu Fit 4 All – ZDE.

ODKAZ: FIT4ALL/web

ODKAZ: FIT4ALL/facebook