Dekorace podle AMMI!

Mám pro Vás další článek plný nádherných věcí a inspirace – tentokrát to budou květinové dekorace a vazby pro nejrůznější příležitosti z mého oblíbeného květinového studia AMMI v Brně na Lesné!

Jak už asi dobře víte, pokud sledujete můj blog, mám ráda hezké a milé věcí – a takovými bezesporu jsou i dekorace a květiny, které přímo miluji – tedy, asi jako každá žena:)

Čas od času proto zajedu právě do AMMI, kde najdu vždy tolik krásných věcí – ať už jsou to právě čerstvé, řezané květiny, květinové vazby, nebo dekorace – vždy laděné do mnoha barev, stylů a také, k nejrůznějším příležitostem, svátkům, jako jsou Vánoce, Velikonoce…

Pokud tu nenajdete přesně to, co hledáte, není problém se domluvit, Vaši vysněnou dekoraci, vazbu, věnec…Vám tu velmi rádi udělají podle Vašich představ a snů. Oceňuji velmi milé a příjemné jednání, kdy je evidentní, že přání klientů je vždy na prvním místě.

Dnes Vám chci ale napsat o další skvělé službě, kterou AMMI svým zákazníkům nabízí – a to jsou právě dekorace a výzdoba na míru, pro různé události, nebo i dekorace prostor – kancelářských, obchodů, provozoven…

DSC_7672pV první řadě to jsou ovšem dekorace pro oslavy – ať už to jsou svatby, narozeninové oslavy, rodinné sešlosti… Zkrátka, všude tam, kde uvítáte jedinečnou květinovou výzdobu.

DSC_1363pDSC_0783p

IMG_7210p

Stačí se domluvit, jak by měly dekorace vypadat, v jakých barvách by měly být, v jakém stylu a také, k jaké jsou příležitosi. V AMMI určitě vymyslí to, s čím budete spokojení!

x00

x01x02

Pro inspiraci si prohlédněte fotky – zajímavé jsou i výzdoby celých stolů…

IMG_6858pIMG_4308IMG_4498IMG_4489x07

…moc se mi líbí také dekorace ve vázách, mísách, košících…opět k různým příležitostem:

IMG_4621IMG_6440pIMG_4624DSC_7907pIMG_2822

Zkrátka – můžete si být jistí, že v AMMI zrealizují Vaše sny o nádherné výzdobě v dokonalou skutečnost:)

Prohlédněte si další povedené dekorace z AMMI také ve fotogalerii!

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, v Brně na Lesné.

ODKAZ: AMMI/web
ODKAZ: AMMI/facebook