Mámou v Brně: TIP na narozeninové party pro Vaše miláčky!

Pokud máte děti, určitě to sami dobře znáte – udělat pořádnou narozeninovou party pro svou ratolest je ten nejlepší možný dárek…:)

Alespoň to vidím u svých kluků. Není pro ně nic lepšího, než zažít pořádný dětský „mejdan“, s kamarády. Společně si můžou pohrát, zatancovat si a hlavně se pořádně vyřádit. A k tomu navíc nechybí dort, dárky…zkrátka všechno, co dělá děti tolik šťastnými.:) A to je přece i ten nejkrásnější dárek pro nás, rodiče, vidět své děti s obrovským úsměvem na rtech:)

cirkus

Hlavně děti, co chodí už do školek, nebo škol a mají svoji partičku kamarádů, se rádi chtějí „ukázat“ a pozvat na svoji narozeninovou oslavu všechny, na kterých jim záleží.

A je jen na nás, rodičích, jak krásnou a velkolepou oslavu narozenin uspořádáme. Co jsem si už měla možnost z vlastní zkušenosti ověřit, děti mnohem víc, než například luxusní restaurace, ocení ta místa, kde je pro ně nějaká zábava, vyžití a kde nemusí celou dobu jen „sedět u stolu“. Pro narozeninové oslavy jsou ideální zábavní parky pro děti – a to nejlépe ty, které jsou na narozeninové oslavy dětí už přímo připravené.

naroz1

Mým naprostým favoritem pro dětské narozeninové oslavy v Brně, je nově otevřený BRuNO family park ve Slatině, o kterém jsem Vám toho už na blogu psala spoustu (vše o tomto výjimečném místě si můžete přečíst ZDE).

Právě zde je to na narozeninové oslavy dětiček fakt naprosto ideální a uzpůsobené. Najdete tu totiž nádherné salonky právě pro dětské oslavy a párty – a to pozor, dokonce si Vaši miláčci mohou vybrat, dle dekorací a stylu salonku!

K dispozici je tedy celkem 5 různých salonků – s motivy pro kluky i holčičky. Každý salonek je opravdu krásný, mě nejvíc zaujal „LES“ – plný zvířátek, nebo „CIRKUS“.

naroz3

Holčičkám se určitě bude líbit salonek „PRINCEZNY“, klukům zase „VESMÍR“, nebo „FORMULE“. Zkráka, pro každého něco:)

naroz2

Jak už jsem napsala – na narozeninové oslavy jsou v BRuNO family parku opravdu náležitě připraveni – a svým malým zákazníkům tu dokážou nabídnout vše, na co si jen vzpomenou. Kromě perfektní zábavy na mnoha atrakcích si děti mohou užít dalších specialit – dle třech nabízených narozeninových balíčků:

bruno1bruno2bruno3

Věřím, že za narozeninovou oslavu v BRuNO family parku bude Vaše ratolest opravdu ráda.:) Pro více informací si můžete prohlédnout nabídku jednotlivých balíčků, včetně cen.

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK/web
ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK/facebook