Make-up inspirace! Barevný look se značkou Barry M

Věřím, že jste si už určitě všimli, že toto jaro jsou v kurzu barvy! A to odstíny opravdu zářivé, nejvíc „IN“ jsou studené tóny zelené, modré, oranžové, růžové a fialové. Look s cihlovou a oranžovou barvou vám krok za krokem popíšu i ve svém následujícím článku. K líčení jsem použila opět produkty od skvělé značky Barry M, kterou jsem si zamilovala, a to zejména pro velmi vysoké pigmentace, syté barvy i hravý design. Inspirujte se!

Make-up a vše kolem je mou vášní, líčení mě opravdu baví, je pro mě i způsobem relaxace. Když mám volnou chvilku, zkouším „experimentovat“ a vytvářím nové looky, nejen na sobě, ale i na svých klientkách, které líčení učím a radím jim v tomto směru.

Moc ráda i testuji nové produkty a značky. Pro mě novou značkou, jejíž produkty jsem si i velmi oblíbila, je Barry M – mimochodem, už jsem vám tento brand ve svém starším článku představila, více ZDE. Barry M  nabízí kvalitní, vysoce pigmentované produkty v úžasných barvách. Vše je také 100% veganské a co je také skvělé, tak přípravky jsou za přijatelné ceny.

Barry M je britská značka, která má poměrně dlouhou historii – založena byla už v roce 1982! Od té doby prošla mnoha změnami, co si ale drží dodnes, tak cíl nabízet zákazníkům kvalitní, vysoce pigmentované produkty v zářivých odstínech.

Na Barry M mě nejvíc baví jejich stíny, jsou úžasné! Mají božské a syté barvy, mimo to i velmi dobře drží.
Pro svoje líčení jsem tentokrát použila paletku stínů Barry M Wildlife. Tato paletka je k dostání ve více barevných variantách, ať už v zářivě jasných odstínech, tak i v těch více neutrálních a zemitých. Já vybrala odstín paletky Beetle.

Paletka obsahuje celkem 9 stínů, 6 ve třpytivých odstínech a 3 stíny matné – tyto matné jsou neutrální odstíny hnědé a černé. Já pro líčení použila zmiňovanou cihlovou a vínovou barvu, které jsem doplnila bronzovou se třpytivým nádechem.

Oko jsem pak zvýraznila tekutou oční linkou Barry M Euphoric Metallic, v zelené odstínu Jaded.

Řasy – moje oblíbená řasenka Barry M Showgirl. Řasy dokonale zahustí, neslepí a skvěle se aplikuje.

Obočí, na tom si dám vždy záležet, pěstěný look přirozeného obočí je opravdu IN! Perfektní obočí vykouzlíte s paletkou Barry M Fill and Shape Brow Kit. Paletka obsahuje dva odstíny pudru na obočí, fixační gel a praktický štěteček na nanášení z jedné strany, z druhé kartáček na rozčesání chloupků.

Rtěnka – matná Barry M Velvet Matte Lip Paint, odstín Angel Kiss.

Dámy, i když je tento look možná víc extravagantní, stojí za vyzkoušení, věřím, že vám bude slušet!

Produkty Barry M koupíte na Notino.cz!