Made me happy – duben

Dnešní Made Me Happy bude patřit hlavně věcem, které se hodí právě na toto krásné, jarní až letní období. Jsou to moje tipy pro Vás, jak si zkrášlit život!:)

Na našem blogu už jsme Vám značku Le Petit Joie představily minulý rok, článek si můžete přečíst zde: Proměňte se v romantickou vílu. Mně se květinové ozdoby moc zalíbily, protože mám ráda kytky samotné a hodně se jimi obklopuji. Vyvolávají ve mně klid a krásno. Proto jsem si květinové ozdůbky moc oblíbila a doma už jich nějakou tu sbírku mám. Tento rok jsem si objednala věneček a jednoduchou květinovou čelenku. Ve vlasech vypadají opravdu úžasně. Už minulý rok byly tyto ozdoby hitem, ale myslím, že letos to bude ještě větší „boom“. Dokonce se jimi začaly zdobit i nevěsty. V Le Petit Joie nenajdete pouze čelenky nebo věnečky, ale šikovná paní Lucie Vám udělá i krásnou ozdobu na ruku, jako náramek, nebo třeba prstýnek. Zkrátka vše, co si budete přát a bude to v jejích silách, není žádný problém vytvořit.

image image image

Ozdoby můžete objednávat přímo na facebooku zde: Le Petit Joie/FACEBOOK 

Teď Vám dám tip na super smoothie od Chiquity, který s sebou nosím v kabelce a když je nejhůř a nestíhám se najíst, tak zaženu hlad tímto drinkem, samozřejmě jde spíš o takovou sváču, ale zasytí dokonale, takže vydržíte, než si dáte pořádné jídlo. Vybírat můžete z několika příchůtí. Některé jsou kyselejší, jiné sladší. V kombinacích najdete kokos, mango, jahody, jablko, banán a různé další druhy ovoce.

image

Koupíte ve fresh baru Chiquita v Galerii Vaňkovka.

Chiquita fruit bar/ FACEBOOK

A teď něco málo z kosmetiky. Začala jsem hodně používat rozjasňovač. Mám doma dva a oba jsou od značky BENEFIT. O Benefitu už od nás víte opravdu hodně, protože má skvělý produkty. Jako první jsem zkoušela High Beam, který je tekutý a má jemnou, růžovou barvu. Balení vypadá jako lak na nehty. Na obličej ho můžete použít třeba na projasnění pod oči, kde odráží světlo, takže skvěle zamaskuje kruhy pod očima. Dále ho používám pod obočí, kde Vám krásně obočí zdůrazní a máte prostě lesk:) No a můžete i na líčka. Jako druhou a prý pro mě ještě lepší variantu, mi byl doporučen Watt’s Up. Je to tuhý rozjasňovač, říká se mu žárovka a není to jen tak, protože Vás opravdu rozzáří. Stačí použít jen na líčka a efekt je perfektní a stačí jen malinko. Je důležité ho nanést na ta správná místa a dobře rozetřít. Změnu už pak poznáte samy:) Značku BENEFIT prodává exkluzivně parfumerie SEPHORA.

BENEFIT/FACEBOOK
PARFUMERIE SEPHORA/FACEBOOK
PARFUMERIE SEHPHORA/WEB

image

Jako další vychytávku pro sluneční dny jsem objevila tento hydratační Golden glow od značky SAMPAR. Je to zlatě zbarvený hydratační krém, který má v sobě třpytky. Pokožku nejen, že rozzáří a hydratuje, ale i připravuje Vaši pleť na opálení a následné opálení prodlužuje. Takže vlastně nepotřebujete žádný make-up. Aplikujete ráno buďto samotný, nebo na Váš oblíbený denní krém. Používat můžete také jen jako rozjasňovač. Opět zakoupíte v parfumerii SEPHORA.

PARFUMERIE SEPHORA/FACEBOOK
PARFUMERIE SEPHORA/WEB

imageimage