Vypěstujte si krásné řasy – snadno a rychle!

Krásný, svůdný pohled, oči orámované hustými a dlouhými řasami – které jsou Vaše vlastní. Zní to jako sen? Ne. Toto může být realita – bez rozdílu i pro Vás.

Od jakživa dávám přednost přirozenosti. Nesnesu na svém těle cokoliv umělého, ať to jsou nehty, vlasy, výplně rtů, nebo…řasy. Vím, že trend poslední doby je takový, že tam, kde „příroda nenadělila“ – se dopomůže jinak – uměle. A tak na sebe spoustu žen lepí kde co – v domění, že získají onu přirozenou krásu, po které touží. Jenže, bohužel efekt v naprosté většíně případů je spíš opačný. Ony dámy působí totiž jako plastové panenky, které s onou přirozenou krásou nemají vůbec nic společného…

Proto jsem se už dávno smířila s tím, že nikdy nebudu mít dlouhé a husté vlasy, protože mi prostě nenarostly. Moje nehty taky nebudou pevné a dlouhé, zkrátka se třepí a musím je mít ostříhané nakrátko. A řasy? Těm jsem pomáhala dobrou řasenkou a výsledný efekt nějak moc neřešila. Zkrátka, snažím se mít sama sebe ráda takovou, jaká jsem. Ovšem, co když jdou právě tyto nedostatky změnit – přirozenou cestou?

4-B.png

Přesvědčila jsem se o tom, že to jde. Hlavně, co se týká ŘAS. Na trhu se totiž objevilo opravdu zázračné sérum podporující růst vlastních řas – a skutečně funguje! Tato úžasná věc se jmenuje REVITALASH ADVANCED a holky, fakt funguje.

Jedná se o průzračné, vyživující sérum na řasy, které dokáže podpořit jejich růst a zahuštění. Jde o čistě přírodní produkt, který je velmi šetrný k Vašim očím – nemusíte se tedy bát žádné reakce. I já sama sérum snáším absolutně bez problému – a to mám opravdu velmi citlivé oči se sklonem k alergiím.

rasy2

Sérum využívá sílu peptidů a zklidňujících rostlinných látek, které řasy maximálně vyživují a tím zlepšují jejich kvalitu. Aplikace je velmi jednoduchá – malým štetečkem nanesete jemnou linku podél celé delky růstu horních řas, jednou denně, večer před spaním. Nanášejejte na odlíčené oči a suchý obličej.

Na pokožce sérum nijak nevnímáte, neštípe, z počátku lehce chladí. Konzistence je velmi jemná, gelová, pokožka ji dobře vstřebává, už po chvíli není sérum na očích nijak patrné. A kdy můžete očekávat efekt?

 jsem si delších i hustších řas všimla cca po necelých třech týdnech pravidelné, každodenní aplikace. Ale věřím tomu, že efekt může být individuální, v souvislosti s aktuálním stavem Vašich vlastních řas:)

Photo 19.03.15 14 09 55

Photo 19.03.15 14 09 24

Pro upřesnění informací – Revitalash:

Má patentované složení – na trhu jedinečné sérum na řasy
Nevyžaduje lékařský předpis
Nezmění barvu vašich očí (zanechává Vaše modré oči modrými)
Obsahuje speciální zahušťovadlo, takže RevitaLash® Advanced zůstane tam, kde jej aplikujete
Neprosakuje na povrch oka
Lze aplikovat na horní i dolní řasy
Je dodáván s unikátní aplikátorem pro pohodlnou, jemnou a jednoduchou aplikaci
Obsahuje unikátní anti-mikrobiální systém, který pomáhá zabránit hromadění bakterií
Výrobek není testován na zvířatech
Doporučeno očním lékařem – Doporučeno dermatologem – Klinicky testováno – Hypoalergenní – Nedráždivý

https://youtu.be/ZrY9hcssM2I

Myslím, že právě toto sérum je z mé zkušeností opravdu skvělou investicí do Vašeho dokonalého a hlavně, stále PŘIROZENÉHO vzhledu :)

ODKAZ: RevitaLash Czech/web/eshop