Luxusní servis pro vaše nohy – v salonu Louis Lovelo!

Věnujte péči také svým nohám, ať máte teď v létě co ukázat, milé dámy!:)

Neznamená to, že bychom servis našim nožkám měly dopřávat jen teď v létě, ale ruku na srdce milé dámy, kdy jindy je lepší přiležitost nechat si odbornicí – pedikérkou – vykouzlit krásné, smyslné a svůdné nohy, které teď můžeme hrdě vystavit na odiv?

Já se svěřila do rukou profesionálů v salonu LOUIS LOVELO a jsem moc spokojená! A jaké konkrétní pedikérské služby Vám zde nabízí?

LL4

Doporučuji klasickou mokrou pedikúru, která je určená pro zastánce osvědčeného způsobu ošetření nohou. Po relaxační lázni Vám pedikérka odstraní starou zrohovatělou kůži.

Dále v salonu LOUIS LOVELO odstraňují problémy se zarostlými nehty, kuří oka, otlaky atd. Pokožka je ošetřena a nehty upravené.  Na závěr Vám pedikérka provede úžasnou příjemnou masáž, jež napomáhá k prokrvení chodidel.

pedi1

Já na závěr zvolila aplikaci ROCK LACu (lak, který se vytvrzuje v LED lampě a vydrží alespoň 14 dnů). Nehty na nohou jsou pak nejen krásně upravené, ale i barevné a leské. A co přesně ROCK LAC je?

Pokud Vás nebaví lakovat si nehty každý den, vyzkoušejte ROCK LAC, jedná se o lakování určené na přírodní nehty, lak je následně vytvrzen v LED lampě a vydrží 10-20 dnů (záleží na kvalitě nehtů). Určitě si vyberete z široké nabídky 50 barev, včetně průhledné. Je možné vytvořit i francouzskou manikúru.

rock4

 

Oficiální stránky salonu Louis Lovelo: LOUIS LOVELO OFFICIAL WEB

Salon Louis Lovelo na Facebooku: LOUIS LOVELO / FACEBOOK

Otevřeno:
PO-PA 9-20
SO 10-17
tel. 604 11 77 95