Super TIP pro léto – svěží s deodoranty ALVA!

Nepotit se v létě a přitom krásně vonět? Absolutní NUTNOST, že?:)

Deodorant je dnes nepostradatelná věc, používáme ho všichni. Ne všichni ale víme, že většina deodorantů není zrovna ideální pro naše zdraví – díky účinným látkám, které sice pomohou od pocení a nepříjemného pachu, ale zároveň dráždí pokožku a mohou vyvolávat nejrůznější problémy.

alva

Proto Vám chceme představit deodorant od značky ALVA, který:

1.) Po 24 hodin zamezuje pocení

2.) Chrání před nepříjemným pachem

3.) Nádherně voní!!!

4.) Nezanechává bílé stopy na oblečení

5.) A díky svému složení je absolutně bez rizik –  BIO aloe vera a účinné složky heřmánku uklidňují a harmonizují pleť. Bez alkoholu, sloučenin chloru a konzervačních látek.

Navíc – produkty značky ALVA jsou skutečně velmi kvalitní: • netestováno na zvířatech • 100 % přírodní původ • bez chemických konvervantů a přísad na bázi ropy, s BIO surovinami • vývoj produktů konzultován s odborníky a lékaři, dermatologicky testováno • obsah alkoholu max. 3 %

deo alva2 alva1

Kuličkový deodorant Daily Care je k dostání ve třech vzrušujících vůních, s obsahem hodnotných rostlinných přísad, hýčká vaše tělo i duši. Jedinečné složení obsahuje ty nejlepší ingredience z celého světa – máslo Cupuacu z Brazílie, jojobový olej z Jižní Ameriky nebo máslo karité z Afriky.

Nás dostalo nádherné spojení LIMETKY a KOKOSU, které dělá z na první pohled obyčejného deodorantu voňavý (a hlavně účinný!!!) zázrak!!! Vyzkoušejte také, skutečně funguje a navíc, ta vůně je pro léto úplně ideální! ;)

Všechny vůně (kokos-limetka, exotic, vanilka-pomeranč) koupíte přes e-shop ORGANIC TIME – odkaz je zde:

E-SHOP / ORGANIC TIME