LeVITAs – jóga ve vzduchu® & příměstké tábory v Brně!

Už jste někdy slyšeli o „józe ve vzduchu®“? Zní to to rozhodně zajímavě, co říkáte… ;)  Jógu ve vzduchu®, kdy cvičíte se speciálními závěsnými sítěmi, ale i air acro®, pilates…to vše si můžete zacvičit v brněnském studiu LeVITAs, které najdete v centru na Minoritské 10. Jógu ve vzduchu® jsem zde vyzkoušela i já a povím vám, toto cvičení je nejen úžasně zábavné, ale i prospěšné pro vaše tělo – je skvělé třeba na odblokování páteře, zpevnění těla… Pozor – toto studio pořádá i letní příměstské tábory pro děti, kde budou mimo jiné děti tuto jógu ve vzduchu® cvičit. A stále mají volná místa! Víc informací o táborech, ale i studiu LeVITAs v následujícím článku…

Jóga je úžasné cvičení, ke kterému mám blízko již od dětsví. Při józe si dokonale protáhnete tělo, posílíte jej, zlepšíte flexibilitu svalů, kloubů a také se zrelaxujete.

Jak sami jistě dobře víte, existuje mnoho druhů jógy – a stále se objevují i další, zajímavé způsoby, jak lze toto cvičení praktikovat.

Jedním z opravdu naprosto jedinečných způsobů je právě zmiňovaná „jóga ve vzduchu®“, kdy cvičíte se speciálními sítěmi, do kterých se zavěšujete.

Toto cvičení ve vzduchu je opravdu skvělé – pro mnoho důvodů. Cvičíte s váhou vlastního těla, díky obráceným pozicím si tělo perfektně protáhnete, odblokujete si páteř, celkově tělo posílíte.

Při cvičení ve vzduchu poznáte své naprosto jiné limity – uvidíte, že pocit v závěsu, kdy se houpete nad zemí, je moc příjemný. Budete se cítit lehce, uvolněně, příjemně – alespoň, tak jsem to vnímala já.

A nebojte – tento typ cvičení je i pro naprosté laiky a začátečníky, není na tom vůbec nic těžkého…

Jógu ve vzduchu®, ale i další zajímavé lekce, si můžete v Brně zacvičit ve studiu LeVITAs, které najdete v centru Brna, na Minoritské 10. 

Studio disponuje dvěma sály, ten hlavní slouží právě pro cvičení jógy ve vzduchu® – jsou zde připravené závěsné sítě. Kapacita pro cvičení zde je 8-9 lidí, máte tak jistotu individuálního přístupu.

Studio LeVITAs a zdejší lektoři jsou autoři cvičení jóga ve vzduchu®, mají v tomto směru velké zkušenosti, školí i instruktory po celé České republice.

Mimo jógu ve vzduchu zde nabízí také další lekce – například air acro®, cvičení pro těhotné, pilates, nebo lekce tvarování a spalování… Více o nabízených lekcích ZDE.

Jak jsem nastínila v úvodu, studio LeVITAs také pořádá příměstské tábory pro děti ve věku od 6ti do 12ti let (možno po domluvě přihlásit i starší dítě).

Tábory mají sportovní náplň – děti si vyzkouží jógu ve vzduchu pro děti, budou trénovat s obručemi hula hoop, vyzkouší si i párovou akrobacii AirAcro, samozřejmě je čekají i aktivity venku, návštěva koupaliště, lezecké stěny, atd…

Na tyto tábory mají stále volné termíny! Tak pokud nemáte pro děti naplánované vyžití, myslím, že právě tyto tábory jsou skvělou volbou – děti budou zaručeně bavit! ;)

Určitě všem doporučuji jógu ve vzduchu® vyzkoušet! Je to skvělá zábava, kdy zároveň uděláte něco i pro své zdraví a tělo. A mrkněte i na tábory pro děti – více informací a přihlášení ZDE.

Studio LeVITAs najdete v centru Brna, na Minoritské 10.

Na víc fotek se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: LEVITAS / web
ODKAZ: LEVITAS / facebook
ODKAZ: LEVITAS / instagram