Léto v butiku ALLORA!

Jak tak sleduji dle Vašich reakcí, móda z butiku Allora na Dvořákově se těší Vašemu enormnímu zájmu! A proto mám pro Vás další fotoreport krásných novinek a letních kousků, které tu mají. Věřím že Vás můj článek potěší a že opět najdete inspiraci… ;)

Moc ráda Vám píšu o tom, co Vás baví a co je Vám přínosem – třeba právě o módní inspiraci, která Vás dokáže obohatit třeba o nějaký ten hezký kousek do Vaší šatní skříně… ;) A co si budeme povídat, nějaký ten módní úlovek dokáže vždy hodně potěšit – teda, hlavně nás, ženy!

Proto jsem opět vyrazila do butiku Allora, který najdete v centru Brna na Dvořákově ulici 14 – právě tady totiž mají tooolik krásných věcí, které si zaslouží pozornost! Hlavně ty jejich letní šaty a sukně, fakt velká paráda!

V butiku Allora najdete opravdu široký sortiment krásných věcí – jedná se o italskou módu a také o autorskou kolekci MIA, kterou si navrhuje přímo paní majitelka obchodu.

Já si tu právě letní šatičky i sukni pořídila – jsou nesmírně pohodlné, přesně, jak to mám ráda. Přece jenom, jako hodně zaměstnaná žena a maminka dvou kluků, která je neustále v pohybu, upředňosťnuji právě pohodlí.

V butiku ALLORA koupíte tedy pohodlné a stylové letní šaty – hlavně právě ty z kolekce MIA jsou úplně boží! Šijí se na zakázku, tudíž přesně Vám, na míru. Zvolíte si délku, ale také barvu a materiál.

Kromě šatů tu pak mají spoustu dalších hezkých věcí – nejrůznější topy, košile, halenky – a v tolika barvách, stylech, že „tu svoji“ rozhodě najdete!

Za zmínku určitě pak stojí i sukýnky – já miluji ty „nadýchané“, v balónovém střihu, které jsou aktuálním trendem léta.

Super jsou i tepláčky, pohodlné kalhoty, džíny a samozřejmě i kraťásky – bez těch by to přece v létě nešlo!

Hitem jsou i overaly – i ty tu najdete. A pak samozřejmě i další ryze letní kousky – tílka, lehké plážové šaty, krajkové kousky – a vše jde vzájemně skvěle kombinovat. Pokud tápete, milá slečna Vám tu moc ráda poradí s výběrem. :)

Moje milé – za mě je butik ALLORA jeden z těch NEJ v Brně a rozhodně ho veďte v patrnosti. Tady si totiž vždycky vyberete – a co je také moc fajn, ceny tu nejsou nijak závratné. ;)

Spoustu krásných outfitů z butiku ALLORA si prohlédněte také ve fotogalerii!

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook