Letní výprodeje v Retro Jeans!

Letní slevy a výprodeje stále ještě nekončí! Proto mám pro Vás další článek – zaměřený právě krásné kousky za fajn ceny – tentokrát od mé oblíbené značky Retro Jeans! Pořídíte tu teď fakt boží věci, mrkněte na můj report… ;)

Já jsem právě v tomto obchodě velmi častým zákazníkem, do “Retra” se zastavím vlastně úplně pokaždé, když jsem v Olympii. Mám módu této značky moc ráda, je velmi pohodlná, kvalitní, originální a cenově přijatelná.

Navíc, v obchodě Retro Jeans je fakt obrovská nabídka – můžu říct, že takto dobře zásobený obchod se vlastně jen tak nevidí… A pozor, spoustu zboží tu je jak pro nás, holky, tak i pro pány! I můj manžel má značku Retro Jeans fakt rád – a to je, co se oblečení týká, celkem “vybíravý” :)

V Retro Jeans najdete jak sportovní, ležérní módu, tak více elegantní věci. Líbí se mi, že jednotlivé kousky, které tu mají, můžete vzájemně dobře kombinovat – v mnoha případech jsou jednotlivé kousky barevně a stylově podobné.

Jak už jsem nakousla v úvodu, v Retro Jeans jsou teď velké letní výprodeje – mnoho věcí tu koupíte až o 50% levněji! A to se na výsledné ceně fakt hooodně projeví! Pojďte ale mrknout na můj fotoreport – ať máte představu, z čeho můžete vybírat!

Ve slevách tady seženete spoustu letních záležitostí – sukýnky, šatičky, kraťásky… A teplé dny ještě rozhodně nekončí, takže si buďte jistí, že takové věci ještě rozhodně užijete. A kdyby ne, příští rok, to se budou hodit určitě! ;)

Určitě se Vám budou líbit tepláčky a sportovní soupravy – ty mají v Retro Jeans úplně boží:) Já oceňuji, že si opravdu můžete sestavit soupravu podle sebe – vzájemně se k sobě hodí více typů kalhot, mikin, triček. A je z čeho vybírat!

Super jsou i džínové kousky – Retro Jeans je zároveň i denimová móda. Já si tu pořídila již několik kalhot a taky džínové bundy – na ty jsem dooost zatížená:)

Určitě zde omrkněte taky doplňky – botičky, tašky, brýle… I na takové věci tu jsou aktuálně velké slevy!

Prohlédněte si spoustu dalších fotek detailně také ve fotogalerii.

Obchod Retro Jeans najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete ovšem i přes eshop.

ODKAZ: RETRO JEANS/web, eshop
ODKAZ: RETRO JEANS/facebook