Fashion: inspirace od značky Wojas!

Pro boty má spoustu žen slabost a já můžu prohlásit, že k této většině patřím…:) Boty jsou nejen nedílnou součástí vyladěného outfitu, já bych dokonce řekla, že jsou na našem módním vzhledu tím nejdůležitějším. A protože téma „boty“ Vás, čtenáře mého blogu baví, připravila jsem pro Vás dnes fashion story – která bude, jak jinak – než o botičkách! Inspiraci jsem pro Vás nafotila v obchodě WOJAS – protože tady je rozhodně z čeho vybírat!

Proč jsem si právě značku Wojas oblíbila? Své důvody Vám moc ráda vysvětlím! 
Jednak – Brno je, co se nabídky bot týká, na tom, no, řekla bych, celkem „nic moc“. Jedním z mála obchodů, kde boty vždy spolehlivě vyberu, je právě obchod Wojas ve Vaňkovce.

Co je taky důležité – všechny boty značky Wojas jsou kožené. Což je zkrátka – co se bot týka, vždycky moc fajn, protože ten rozdíl je zkrátka cítit. Kožené boty jsou prostě o moc pohodlnější. Možná se teď budou ohánět ochránci zvířat – ano, já jsem taky milovník zvířat a třeba kožich bych si fakt v životě nekoupila. Ale boty, ty by zkrátka kožené být měly, snad jako jediná věc v módním světě.

Další důvod, proč značku Wojas? Boty Wojas se v každé velikosti šijí v limitovaném počtu kusů. Co to pro nás znamená? Alespoň tu špetku originality a výjimečnosti, po které všechny přece toužíme… Opravdu, zkrátka si můžete být jistí, že stejně obuté lidi na ulicích moc často potkávat nebudete.

A to stále není všechno. Co je mně osobně moc sympatické, značka Wojas šije a vyrábí své boty v Polsku. Proč je mi právě toto blízké? Důvod je ten, o kterém se v dnešní době začíná čím dál více mluvit.  Jedná se o udržitelnou módu, která se nešíje v asijských zemích (věřte, nebo ne, i ryze české brandy nechávají své věci šít v Asii). Proto je lepší podporovat místní a Evropský trh.

A to nejdůležitější na závěr (jasně, nejdůležitější hlavně pro nás, holky…:). Boty Wojas jsou fakt krásné. V každé z kolekcí najdete tolik božích kousků, že je těžké si vybrat. Super je, že návrháři značky sledují módní trendy – takže tu rozhodně najdete i takové kousky, které jsou aktuálně IN.

Prohlédněte si spoustu dalších fotek bot Wojas také ve fotogalerii!

Obchod Wojas najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: WOJAS / web
ODKAZ: WOJAS / facebook