Letní voňavá novinka od značky CARTIER!

K létu neodmysliteně patří krásné, svěží a vyloženě letní vůně. My Vám ty nejzajímavější voňavé novinky pravidelně představujeme a dnes jsme tu s výběrem další z nich!

A pokud máte rádi letní, květinové vůně – mohl by Vás tento nový parfém skutečně zajímat. Je od světoznámé značky CARTIER a jmenuje se BAISER VOLÉ FRAICHE.

cartier

Já si květinové vůně užívám právě hlavně v letním období. Evokují ve mně onu svěžest, kterou s sebou léto přináší, lehkost a romantickou náladu. Prostě mi dokonale dokreslují celou tu bezstarostnou prázdninovou atmosféru, kterou mám tolik ráda. A když jsem nedávno narazila na tuto novinku od Cartier – bylo jasno, že to bude právě ta moje nová, milovaná, letní vůně.

Photo 14.07.15 14 11 24

Značka Cartier navíc v sobě skrývá vždy něco výjimečného – a to jak na poli šperků, tak v oblasti vůní. Můžete očekávat zkrátka úžasný prožitek, který Vám parfém Cartier přinese. A nejinak tomu je i v případě vůně Baiser Volé Fraiche.

Jedná se o velmi svěží, jemnou a ženskou vůni, která dokonale podtrhuje něžný charakter každé z nás:) Na první moment ucítíte dobře známou vůni lilií, která je opravdu patrná. Je příjemná, nevtíravá, svěží…pro mě naprosto úžasná. Svěžest je vlastně cítit už při prvním kontaktu parfému s kůží – vůně vyvolává až chladivý efekt.

Lilie je navíc symbolem nevinosti – a přesně takový dojem vyvolává i tato vůně.

Photo 14.07.15 14 12 11

I když jsou lilie známé díky své sladké vůni, v případě tohoto parfému se jí rozhodně nemusíte obávat. Vůně je opravdu lehoučká a velmi příjemná, opravdu ideální hlavně na léto. Dodává pocit velké svěžesti, která v tomto období rozhodně není na obtíž.

Parfém je vhodný pro všechny věkové kategorie, určitě si ho oblíbí jak mladé slečny, tak starší dámy – díky tomu, že se rozhodně nejedná o extravagantní vůni. Myslím, že se Vám zkrátka bude líbit:)

Parfém je k dostání výhradně v parfumeriích DOUGLAS a na eshopu Sensualité.

ODKAZ: PARFUMERIE DOUGLAS/web, PARFUMERIE DOUGLAS/web

ODKAZ: SENSUALITÉ/web, SENSUALITÉ/facebook