Barevné léto v Sugarbird Brno

Obchod Sugarbird Brno jsme si moc oblíbily a spolu s námi mnoho z Vás, naše kamarádky a i chlapům se jejich kousky moc líbí, protože lahodí jejich oku:) Oblečení Sugarbird poznáte na první pohled. Je barevné, originální, hravé a zároveň ženské.

Teď momentálně v obchodě najdete spoustu nádherných, barevných, lehoučkých šatiček, maxišatů, overalů a dalších letních oblečků. Několik jsem jich pro Vaši představu vyzkoušela, protože na ramínku, tak nevynikly.

Tyto lehké šatečky se dají nosit samostatně, ale můžete je využít i jako tuniku k upnutým kalhotům.

image

Najdete tu i pár námořnicky laděných modelů:

image

Úžasná bílá sukýnka pod sebou skrývá kraťásky, takže se holky nebudete muset obávat, že když se předkloníte, tak Vám  „něco“ vyleze:) Je pružná a k dostání ve dvou barvách, bílá a tmavě džínová.

image

O overalech je obecně známo, že jsou velmi pohodlné. O overalech z Sugarbird Brno to platí dvojnásob. Jsou z lehkého materiálu, většinou máte holá záda, takže Vás neškrtí podprda.:) Což oceníte hlavně v parných letních dnech.

image

image

image

Zelené, zajímavě šité šaty jsem si hned po oblečení zamilovala, no a už mi samozřejmě visí doma ve skříni:). Doufám, že bude brzy příležitost si v nich vyrazit:) Mají volná záda, což vypadá fakt efektně.

image

image image image

Líbí se mi to, že od každého oblečení tu máte pouze pár kousků, takže v něm nebude chodit celé Brno. Zboží je nové každých 14 dní, takže máte stále z čeho vybírat.

Obchod Sugarbird Brno najdete na Dominikánském náměstí 11, naproti Velkému Špalíčku.

ODKAZ: SUGARBIRD BRNO/facebook
ODKAZ: SUGARBIRD BRNO/web/eshop