Letní novinky v butiku Toscana Store

Nedávno jsme vám zde představila nový butik s opravdu skvělou nabídkou – jmenuje se Toscana Store, najdete ho na Veselé 37 v centru Brna a povím vám, mají tu překrásné věci! Musím uznat, že co kousek, to jedinečná záležitost. A stále tu je z čeho vybírat – aktuálně tu najdete spoustu novinek v duchu letní módy, božské šatičky, sukně, topy – halenky, trička, košile, ale i denimovou módu, džíny, kraťásky a opravdu krásné džínové bundy. Nedávno jsem vám zde nafotila celou řadu outfitů pro inspiraci – mrkněte v následujícím článku!

Pokud hledáte skutečně jedinečné módní kousky, takové, ve kterých určitě nezapadnete do davu, rozhodně se zajděte podívat právě do nového butiku Toscana Store, který je na Veselé ulici 37 v Brně – obchod je zde otevřený krátce, teprve pár měsíců.

Co se značek týká, tak tu koupíte stylové dámské oblečení, ale i kabelky a další doplňky, od celé řady italských brandů, jako jsou Kocca, Tensione In, Eclipse Milano, Rinascimento, Kitana, Gio Cellini, Jack T, Joleen…

V ohledu stylu si zde vyberete oblečení pro naprosto všechny příležitosti, jak pro běžné, denní nošení, tak i pro slavnostní a okázalé události.

Skvělé také je, že majitelka butiku má v nabídce všechny věci maximálně po dvou kusech, tudíž máte zaručenou určitou originalitu, rozhodně se nemůže stát, že podobně oblečené budou chodit další ženy po Brně. ;)

Co v butiku Toscana Store aktuálně najdete?

Oblečení je zde stále převážně v letním duchu, vybírat můžete z mnoha překrásných šatiček – mě osobně asi nejvíc zaujaly tyto, v bíle barvě, buď jednoduché, s efektním výstřihem na zádech…

…a nebo tyto, z materiálu „madeira krajky“, což je tuto sezónu opravdu IN záležitost. ;)

Super tu mají i další šaty, třeba tyto kostičkované, červeno-bílé!

Skvěle k nim vypadá i denimová bunda, je to taková nestárnoucí klasika, která sluší každému.

Moc se mi tu líbí i více výstřední a extravagantní věci, jako třeba toto body s rukávem na jedno rameno. Je ze zajímavého, lesklého materiálu, rukáv má v rameni nabírání – zkrátka super věc, že?

Úžasné jsou i kombinace vzorů, což se na první pohled sice nemusí zdát, ale uznejte sami, oblečené to takto vypadá moc dobře!

Vůbec se takové kombinace nebojte, puntíky a pruhy, navíc v černo-bílé vypadají hravě a stylově!

A pokud si troufnete i na více extravagantní kousky, tak takové zde také pořídíte! Já sama lehce výstřední módu miluji – třeba tento volánkový top se zebrami, za mě dokonalé!

Dámy, stavte se na tu parádu mrknout na vlastní oči, je rozhodně o co stát! Za mě je tento butik dalším NEJ v Brně – a že jich tu v celku moc není. ;)

Na více fotek se podívejte do fotogalerie.

Butik Toscana najdete v centru Brna na Veselé 37.

ODKAZ: TOSCANA STORE / facebook
ODKAZ: TOSCANA STORE / instagram