Letní novinky v AMANDE Fashion Store!

Jeden z NEJ shoppů s módou v Brně? Za mě rozhodně Amande Fashion Store na Minské! Holky – tady je to pro nás fakt ráj! :) Alespoň, já jsem tady z nabídky vždycky absolutně nadšená – a kdo z Vás tu už byl, dá mi jistě za pravdu. V Amande nedávno přibyly krásný letní novinky – a tak jsem je vyrazila omrknout a samozřejmě, taky pro Vás nafotit, ať máte inspiraci! ;)

Nooo, co si budeme povídat, pokud máte na krásný oblečení slabost, stejně, jako já, tak v Amande budete nadšený. Protože to, co tu mají, fakt stojí za to. A čím to je?

Rozhodně tím, že majitelka obchodu se nebojí jít tak trochu „proti proudu“ a zákaznicím nabízí to, co běžně v obchodech nenajdou. O tom je, dle mého názoru, v dnešní době i „klíč k úspěchu“ – umět se odlišit.
Věci, které v Amande koupíte, rozhodně nepostrádají notnou dávku originality, vkus, jedinečnost a propracované detaily. Opravdu, každičký kousek je něčím zajímavý. Ať už je to použitý materiál, aplikace, střih…je vidět, že designéři daných věcí si dali fakt záležet. :)

V Amande Fashion Store nabízí italskou módu od brandů Roberta Biagi, Sexy Woman a Any Case a je fakt z čeho vybírat. Novinkou je pak další italská značka – Michaela Mii.

Stylově – řekla bych, že se jedná o módu pro absolutně všechny příležitosti. Najdete tu věci pro běžné, denní nošení, ale i zatraceně sexy kousky, třeba na večírek, party, oslavu…

Mě tu vždy zaujmou krásné a moc zajímavé džíny – mnohé mají různé zdobení a aplikace. I střihově sednou perfektně – sama jsem vyzkoušela a jsou fakt super.

Krásné jsou i různé topy, šatičky, tílka a další, ryze letní záležitosti – ve kterých budete na ulici rozhodně nepřehlédnutelné, samozřejmě, v pozitivním slova smyslu! ;)

Moc fajn taky je, že věci, které v Amande nabízí, jsou k dostání jen ve velmi omezeném počtu kusů – což Vám zaručuje, že nebudete potkávat stejně oblečené dámy. Nějakou špetku vlastní originality chceme přece všechny, hmmm? :)

Co na věci z Amande říkáte? Za mě jsou boží – a upřímně, jsem fakt ráda, že takový obchod v Brně máme. Držím mu palce, ať se mu vede co nejlépe! ;)

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook