Letní ledové osvěžení od Nespressa

Kávě Nespresso jsem věrná už opravdu spoustu let – a věřím, že mnoho z vás má tuto značku, její nabídku a celou filozofii také rádo. Pravidelně sleduji novinky, které Nespresso uvádí na trh a inspiraci v tomto směru předávám pak i vám. ;) Proto mrkněte na můj dnešní článek – chci vám představit dvě letní novinky ideální pro přípravu s ledem. Jsou skvělé – a mám pro vás tipy i na dva jedinečné kávové recepty. ;)

Kávu s ledem v létě miluji! Je to úžasně osvěžující, dobré – ať už si do kávy přidáte kromě ledu i mléko, nebo ji pijete jen černou, stejně, jako já.

Stejně, jako pro předchozí letní sezóny, tak i letos Nespresso představilo dvě kávové novinky, ideální právě pro přípravu „na studeno“ – tedy s ledem.
Jsou v rámci řady Nespresso Barista Creations a jsou vynikající!

První káva – Barista Creations Freddo Delicato. Káva má lehkou, svěží, ovocnou chuť a vůni a právě při přípravě s ledem se její jemná chuť dokonale rozvine.
Kávová zrna použitá pro tuto kávu jsou kombinací z Arabicy z Keni a indonéského ostrova Jáva.

Tato káva mi chutná opravdu moc – je vhodná pro přípravu bez mléka, přes kostky ledu /cca 90g/. Ovšem samozřejmě můžete i mléko přidat.

Druhou letní edicí je pak Barista Creations Freddo Intenso, jak název napovídá, chuťově je intenzivnější a silnější, hodí se skvěle pro přípravu s ledem & mlékem, kdy se v chuti kávy rozvinou cereální a dřevité tóny.

Tato kávová směs obsahuje směs zrn Arabica z Jižní Ameriky a Indonésie.

Nespresso také pro tyto kávy připravilo dva tipy na zajímavé a netradiční přípravy, které si rozhodně zamilujete – inspirujte se! ;)

Letní edici kávy od Nespressa koupíte v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook
ODKAZ: NESPRESSO / instagram