Letní dovolená v Brně? V Infinitu Maximus ta nejlepší!

I v Brně můžete zažít během léta pohádkovou dovolenou, nebo krásný den plný odpočinku, sluníčka a koupání – na jednom dokonalém místě, na které, zcela upřímně, nemají i mnohé zahraniční destinace. Určitě už tušíte – chci Vás pozvat do Infinitu Maximus, protože tady se zkrátka ocitnete v ráji. Kdykoliv během roku, ale právě teď, v létě, tu můžete zažít božský jednodenní výlet, nebo i více denní dovolenou, se vším všudy.

Na ten božský ráj u brněnské přehrady můžeme být totiž skutečně moc pyšní – alespoň, co sleduji u svých mimobrněnských známých, doslova nám tu nádherný Infinit Maximus až „závidí“. :) Opravdu – i já sama musím uznat, že tak krásné místo, navíc s dokonalými službami, není snad v žádném jiném koutě naší republiky, a to jsem procestovala už spoustu míst a wellness hotelů.

Unikátní wellness Infinit Maximus je skutečně jedinečný, v tom mi dáte jistě za pravdu. A nyní, v létě, tady můžete zažít krásné dny, plné letní pohody. A pokud opravdu toužíte po dokonalém odpočinku, ideálně i na více dnů, je skvělým nápadem využít i služeb hotelu Maximus Resort. Užít si tu pár dnů, nebo třeba relax víkend, kdy si dokonale odpočinete – to je podle mého názoru taktéž skvělá letní dovolená. A že ji prožijete v Brně? Myslím, že tomu rozhodně nic nevadí!
Mimochodem, jen pár kroků od Infinitu Maximus je oblíbená Brněnská přehrada, která rovněž nabízí široké spektrum vyžití a mnoho dovolenkových aktivit!

Věřte, že právě zde, v Infinitu Maximus, se rozhodně nudit nebudete – je tu tak široká nabídka wellness služeb, skvělé termální bazény, nebo saunová vesnička – svůj odpočinek tak můžete trávit tím skutečně nejpříjemnějším způsobem. Ať už saunováním – ano, i v létě je saunování skvělé, zdravé a velice prospěšné (víc jsem Vám o saunování v létě psala na blogu ZDE)…

…nebo třeba v krásném bazénu, s letním drinkem v ruce… :) Ve fresh barech si tu můžete objednat například vynikající okurkovou limonádu, Matcha tea i čerstvé freshe – citrusový mix, nebo imunitní bombu.

Kromě toho v Infinitu Maximus najdete Kneippovy lázně, 4 ochlazovací bazénky, přírodní jezírko, 3 saunové fresh bary, vnitřní odpočívárnu, venkovní odpočívárnu s krbem…

Právě v létě pak určitě velmi oceníte krásnou venkovní relaxační zónu – letní pobytovou louku, kde se můžete opalovat, odpočívat, nebo si číst… Zkrátka, užijete si tu dokonalou letní pohodičku, s pravou „dovolenkovou atmosférou“.

Navíc, novinkou na této pobytové louce jsou pak i pohodlá houpací lehátka, takže se Vám bude odpočívat opravdu jako v bavlnce. ;)

Já si letní návštěvu Infinitu Maximus rozhodně nenechám ujít a moc se na dny strávené tady těším. Odcházím totiž vždycky jako „znovuzrozená“, plná energie a nadšení. Proto moje letní dovolená, třeba i jenom jednodenní, bude rozhodně také zde… Potkáme se? :)

ODKAZ: INFINIT.CZ
ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / facebook