Lednové novinky u Nespressa

Pokud máte rádi kávu značky Nespresso, určitě si přečtěte můj dnešní článek! Nespresso totiž v lednu představilo opravdu zajímavé novinky, které budou součástí stále nabídky káv. A na své si přijdou zejména všichni milovníci chuťově intenzivní kávy. Co pro vás Nespresso připravilo?

Do nabídky káv přichází řada Ispirazione Italiana, jejíž koncept je pocta bohaté kávové kultuře Itálie. V rámci této řady najdete i dvě zbrusu nové směsi, které celou řadu obohatí.
Ovšem, součástí této řady budou i chuťově intenzivní kávy, které z nabídky směsí Nespressa již dobře znáte. ;)

Celkem bude v kolekci Ispirazione Italiana sedm různých směsí, které byly inspirované kulturou a kávovou tradicí v italských městěch – v Římě, Florencii, Palermu, Neapoli, Janově a v Benátkách.

Tyto chuťově intenzivní a výrazné kávy jsou jedinečné zejména způsobem pražení, který nechává vyniknout opravdu výrazné chuti kávy.
Tato řada má za cíl nabízet takové kávy, jaké si můžete vychutnat právě v Itálii – v místech, kde se káva praží jedinečným způsobem.

Každá směs v rámci této řady zachycuje atmosféru jednoho města, které má v kávové kultuře Itálie svůj význam. Výsledkem je tak pestrá nabídka směsí, které jsou chuťově zajímavé a intenzivní.

Jak  jsem zmínila, tato řada nabízí i dvě zcela nové směsi – kávu Ispirazione Napoli – tato směs obsahuje Robustu, chuťově je velice hutná a nahořklá. Už jsem ji ochutnala a je skvělá! Na své si v tomto případě přijdou všichni vyznavači chuťově silné kávy.

Druhou novinkou je pak Ispirazione Venezia – jedná se o aromatickou kávu, opět intenzivní a chuťově výraznou.

Dále řada Ispirazione Italiana obsahuje kávy Ispirazione Ristretto Italiano, jedná se o nejtypičtější italskou kávu, opravdu nejvíce intenzivní. Tato směs existuje také ve variantě bez kofeinu. Ostatní kávy z této řady jsou pak Ispirazione Firenze Arpeggio, Ispirazione Palermo Kazaar, Ispirazione Roma a Ispirazione Genova Livanto – všechny tyto kávy budete jistě znát ze stále nabídky káv od Nespressa – nyní je jejich název jen spojen s „Ispirazione“. ;)

Takže, milovníci chuťově výrazné kávy, toto je rozhodně něco pro vás! :)

Kávu si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook