Květinové potěšení z AMMI

Kdy je ten nejlepší čas těšit se z překrásných květin kolem? No přece teď – v létě!:)

Všude kolem nás – venku, v přírodě, na zahradě – je spousta krásných květin, které jsou potěšením pro pohled. A neznám lepší období, než je léto, kdy se dekorace z čerstvých, řezaných květin, perfektně hodí domů.

DSC_8994p

Čerstvé, řezané květiny totiž pro mě symbolizují právě letní období – a je to i tato doba, kdy si kytici krásných květin koupím domů – jen tak, pro můj pocit z té krásy. Na podzim, nebo v zimě, se u mě doma čerstvé květiny objevují hlavně v souvislostech nějakých oslav, nebo i milých dárků od manžela.
A tak si užívám léto, kdy svůj domov doslova zaplavím čerstvými květinami. A víte, kde seženete opravdu velký výběr nádherných, čerstvých, řezaných květin? No přece v našem oblíbeném květinovém studiu AMMI.

DSC_0126p

V AMMI si můžete nechat uvázat kytičku dle svého přání – a věřte, že právě Vaše přání je brané v AMMI velice vážně:) Proto se nemusíte obávat, že byste zde „nepochodil“. Vaši vysněnou kytičku tu určitě dostanete.

DSC_0080p

Pokud nemáte přesnou „vizi“, jak by kytice měla vypadat, nechejte si poradit – stačí říct, pro jaký účel květiny jsou, do jaké barvy by měly být, zda-li jsou jako dárek…

P150502-0025p

Samozřejmě, že se zde také dozvíte, jak o takovou kytičku správně pečovat – v jakých podmínkách ji uchovávat.

DSC_7971p

V květinovém studiu AMMI seženete kromě čerstvých řezaných květin ještě celou řadu dalších, úžasných květinových dekorací, nebo bytových doplňků, jako jsou třeba krásné svíčky, vázičky, sošky, lucerny… Vybírat je tu opravdu z čeho:)

Na květiny z AMMI se podívejte také do naší fotogalerie.

ODKAZ: STUDIO AMMI/web
ODKAZ: STUDIO AMMI/facebook