Boj proti stárnutí a slunečním paprskům!

V létě bychom měli věnovat naší pokožce zvýšenou péči. Proč? To přece určitě víte – především kvůli nebezpečnému UVA a UVB záření…

…a řešení, jak pokožku co nejlépe chránit asi znáte. Chce to mazat – krémem s faktorem. Ovšem, pokud jste zvyklí používat krém na konkrétní problém, který Vaši pleť trápí, je jasné, že se Vám nechce používat jen „obyčejný“ opalovák. Každá z nás totiž chce něco víc – pokožku hydratovat, vyživit, zamezit tvorbě vrásek a projevům stárnutí vůbec.

Pokud hledáte krém – ideální na léto – který splňuje všechna tato kritéria a navíc Vás chrání před slunečními paprsky, mám pro Vás skvělý tip – a vyzkoušela jsem ho doslova na vlastní kůži!
11393210_648979225202050_8318868176023219045_n

Jedná se o krém BRONZE ABSOLU od značky Delarom, kterou jsme Vám už na blogu představily – víc si můžete přečíst ZDE. Tento krém nabízí pleti mnoho výhod – obsahuje ochranný faktor 30, dále pleť vyživuje, hydratuje a má celkově omlazující efekt. Zabraňuje také stárnutí kůže, které přímo souvisí s dlouhým pobytem na sluníčku.

Photo 03.07.15 10 52 25

DELAROM omlazující ochranný krém s vysokým ochranným faktorem SPF 30 je výsledkem vysoce technického a přirozeného přístupu k pokožce. Tím, že kombinuje filtry se známou účinností s přírodními výtažky, DELAROM nabízí mimořádně efektivní a ultra silnou péči. Kombinací několika slunečních filtrů, omlazující ochranný krém chrání pokožku před UVA a UVB paprsky, což jsou hlavní nepřátelé naší kůže. Obohacený o extrakt z komule (tzv. motýlí keř), zabraňuje krém stárnutí pokožky vyvolané nadměrným sluněním a chrání DNA našich buněk.

Photo 03.07.15 10 52 43

Krém má velmi jemnou texturu – nemusíte se obavát hutnému složení, jak jste zvyklé u krémů na opalovaní. Krém nezanechává ani žádné bílé stopy.
Lehce se roztírá, pleť ho dobře absorbuje a snáší. Nemám s ním problém ani já ve vztahu k mé hodně citlivé pleti se sklonem k alergiím.
Vůně je velmi jemná, příjemná, květinová. Rozhodně není na obtíž, cítíte ji jen lehce, při aplikaci.

Photo 03.07.15 10 53 25

A jaké zázračné složky tento krém obsahuje?

Extrakt komule (tzv. butterfly tree, motýlí keř)
Původně pochází z Číny, ale od konce 19. století byl pěstován i v Evropě. Jeho název pochází z magnetického vlivu jeho fialových květů na motýly a včely. Z těchto květů jsou extrahovány účinné látky cenné pro kůži. Tradiční čínská medicína ho používá pro své léčivé vlastnosti. V kosmetice, se používá k ochraně DNA našich buněk po UV záření, čímž se brání stárnutí kůže.

Výběrem slunečních filtrů ceněných pro jejich účinnost a testovaných v mezinárodních laboratořích specializovaných na ochranu pokožky proti slunečnímu záření, DELAROM je konkurencí, se kterou se musí počítat. Tím, že využívá nejlepší aktivní složky, jež jsou dobře známé ochrannými účinky proti slunečnímu záření, DELAROM nabízí kombinaci, která zajistí: » vysokou UVA a UVB ochranu » rovnoměrné, zlaté opálení.

Rostlinný glycerin
Tato rostlinná aktivní složka, získaná zpracováním přírodního oleje, hydratuje vnější vrstvy epidermis.

ODKAZ: DELAROM/facebook
ODKAZ: DELAROM/web

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v OC Letmo v Parfums.cz, nebo přes eshop Parfums.cz.

ODKAZ: PARFUMS.CZ/web
ODKAZ: PARFUMS.CZ/facebook

plavky na fotce: RELLECIGA, Relleciga/web, Relleciga/facebook