Letní kokosové mámení

Miluju vůni i chuť kokosu! A s příchodem každého léta – už několik let – se začnu obklopovat po kokosu vonícími produkty.:)

Prostě se té vůně nemůžu nabažit! Evokuje ve mně exotiku, cestování, moře, prázdniny, vítr ve vlasech, relax, smyslnost…zkrátka samé úžasné dojmy, které ve spojitosti se sluníčkem a teplem vnímám. A moje voňavé, kokosové, kosmetické delikatesy, mi, i když jsem od moře tisíce kilometrů daleko, tu krásnou, letní prázdninovou atmosféru připomínají…i doma:)

A každý rok do mé party kokosových vychytávek přiberu nějakého dalšího „člena“ a testuji, zda obstojí ve svých kvalitách a já si ho pak  pořídím i další rok.

Photo 28.04.15 21 03 29

Ale začnu u dvou mých nejoblíbenějších výrobků, které používám už pár let. Prvním z nich je kokosový tělový sprej od YVES ROCHER:

Photo 28.04.15 21 04 45

Právě tímto sprejem začalo před mnoha a mnoha roky moje letní kokosové šílenství. Během nákupu v Yves Rocher jsem si přivoněla a bylo jasno. Ta vůně, podmanivá, svěží, letní…si mě naprosto získala. Vyzkoušela jsem už spoustu kokosových tělových sprejů od mnoha značek, ale nenašla jsem lepší.

Vůni můžete koupit ve dvou velikostech balení – v menším (20ml) a větším (100ml). Ja volím vždy malou lahvičku, mám ji u sebe pořád v kabelce a vozím ji všude s sebou. Navíc mi toto balení akorát vystačí na léto. S příchodem září totiž moje kokosová vášeň opadá:) Cena je sympatická, malá lahvička stojí kolem 160,-

Yves Rocher najdete v Brně v Olympii, nebo v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: YVES ROCHER/web
ODKAZ: YVES ROCHER/facebook

Další kokosová záležitost, kterou miluji a kterou jako jediný kokosový produkt používám během celého roku – BIO KOKOSOVÝ OLEJ PURITY VISION:

Photo 28.04.15 21 04 13

O tomto kokosovém zázraku jsme Vám už na blogu několikrát psaly (přečtěte si víc ZDE). Jedná se o zcela čistý, za studena lisovaný kokosový olej v BIO kvalitě, který má naprosto všestranné využití. Kromě péče o tělo a vlasy jej můžete využít také v kuchyni – skvěle se hodí na smažení, vaření… Má úžasnou kokosovou chuť a vůni (pokud Vám právě u vaření vadí, dá se sehnat stejný produkt bez typické kokosové chuti a vůně), kterou tedy já naprosto miluji.

Já olej používám hlavně v péči o tělo, krásně Vám promastí, hydratuje a vyživí pokožku a zanechá krásnou vůni. Olej je super taky na bělení zubů – stačí dát kousek na kartáček a použít jako pastu.

Kokosový olej Puritiy Vison sežnete na mnoha místech – já ho kupuji v DM Drogerii.

ODKAZ: PURITIY VISION/web
ODKAZ: PURITY VISION/facebook

Dalším, úžasně vonícím kokosovým produktem, který má už od loňska své místo v mé kosmetické skříňce, je parfém ESADA BORN IN PARADISE:

Photo 28.04.15 21 04 00

Když jsem si k této vůni loni přivoněla, bylo jasno. Must have a nutný! Vůně léta, moře, exotiky a hlavně, mé milované Piňa Colady:) Velmi letní záležitost, která se dá nosit opravdu jen v době dovolených a prázdnin, což mi ale vůbec nevadí. Osobitá, lehce nasládlá vůně, která mi prostě sedne.

Parfém Escada Born In Paradise koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii.

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook

A poslední do mé letošní kokosové party – krémové mýdlo BALEA s vůní kokosu a ananasu:

Photo 28.04.15 21 04 32

Úžasně voňavé mýdlo, které v mé letní, kokosové výbavě prostě nemohlo chybět! Skvělá exotická vůně, kterou si oblíbily i moje děti, pro které už je teď mytí rukou zábavná záležitost:)

Mýdlo je jemné a použití jsou Vaše ruce ještě dlouhou dobu krásně provoněné a hladké. Vyzkoušejte!
Všechny produkty značky BALEA koupíte v DM Drogeriích.

ODKAZ: DM DROGERIE/web
ODKAZ: DM DROGERIE/facebook

 

A mimochodem, ty krásné plavky na fotkách jsou od značky RELLECIGA (víc se o nich dočtete u nás na blogu ZDE).

ODKAZ: RELLECIGA/web
ODKAZ: RELLECIGA/facebook