Květinové dekorace od květinářství Kytka jako Brno v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB!

Kdo pravidelně chodíte do skvělého bistra Zdravě, chutně…LOW CARB na Zámečnickou jistě jste si všimli – vládne tu už ta pravá jarní atmosféra! Bistro totiž zdobí překrásné květinové dekorace – věnce od populárního brněnského květinářství Kytka jako Brno! A mimo to, všechny tyto překrásné květinové věnce si tu můžete také i koupit. Mrkněte na fotky v následujícím článku…

O novinkách z bistra Zdravě, chutně…LOW CARB vám tu píšu často, mám totiž právě toto bistro opravdu upřímně ráda. Stravuji se v režimu low carb – a právě v duchu low carb stravy vaří i v tomto bistru – to už ale určitě všichni dobře víte. :)

Ať už si sem zajdete na snídani, oběd, nebo něco sladkého – dortík, větrník, nebo jiný zákusek, který připravuje pod svou značkou Low carb cakes by Linn sama majitelka bistra, určitě budete moc spokojení! Vaří tu totiž opravdu skvěle!

Mám ráda i samotné prostory tohoto bistra, které jsou opravdu příjemné – vzdušné, světlé. V horním patře pak najdete i klid, můžete si tu vychutnat všechny zdejší speciality, posedět s kamarádkou u kávy, nebo i nerušeně pracovat.

A právě prostory bistra nyní zdobí překrásné květinové dekorace – věnce, od věhlasného brněnského květinářství Kytka jako Brno (květinářství najdete v Brně na Veveří 44)!

Věnce jsou v jarním stylu, v několika barvách i velikostech. Jsou vytvořené ze sušených květin, máte tedy zaručeno, že vydrží krásné opravdu velmi dlouho!

Jak píšu v úvodu, veškeré tyto květinové věnce od Kytka jako Brno si můžete v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB přímo zakoupit! Ozdobí váš interiér, vchodové dveře…

Věnce jsou opravdu nádherné, zastavte se do bistra mrknout – dáte si tu něco dobrého a třeba si i vyberete nějakou úžasnou květinovou dekoraci domů!

Bistro Zdravě, chutně…Low Carb najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook