Kvalitní spodní prádlo od brněnské značky Corpus Lingerie

Ráda na svém blogu dávám prostor brněnským značkám, které jsou svou nabídkou zajímavé, jiné a jedinečné. Jednou z takových je rozhodně i Corpus Lingerie, za kterou stojí dvě sympatické sestry. Ty nabízí velice kvalitní spodní prádlo, ušité z příjemné bambusové viskózy. Prádlo Corpus Lingerie si zamilujete okamžitě, jakmile ho uvidíte a vyzkoušíte si jej. Vše je vyráběné, barvené i šité u nás v Brně, navíc v duchu udržitelné módy. Značka funguje již třetím rokem, kdy je prádlo k mání na eshopu www.corpuslingerie.com, novinkou je pak kamenná prodejna, která je pár měsíců otevřena na Veveří 4. Víc o Corpus Lingerie v následujícím článku se spoustou fotek!

Příjemné, dobře padnoucí prádlo dodává nám, ženám, pocit sebejistoty, ženskosti i půvabu. Určitě to dámy dobře znáte, jak příjemné je, když vám podprsenka, kalhotky dobře sedí, jsou z dobrého materiálu, ve kterém se můžete komfortně pohybovat. A přesně takové je i prádlo od Corpus Lingerie.

Za touto značkou stojí dvě sestry, které se rozhodly pod svým brandem Corpus Lingerie nabízet ženám dokonale padnoucí prádlo, které je ušité z kvalitního materiálu – bambusové viskózy. Právě tento mateirál je klíčovým, co se týká výsledné kvality a pohodlí.

Sama jsem měla několik kousků prádla Corpus Lingerie na sobě a mohu potvrdit, že právě ten materiál je přímo boží! Na dotek jemný, měkoučký, ale dostatečně pružný i pevný. 
Bambusová viskóza je organický materiál, navíc bambus, coby rostlina, při pěstování opravdu minimálně zatěžuje naši planetu. Při jeho růstu není potřeba žádných pesticidů, hnojiv… Roste pouze  z dešťové vody a nepotřebuje nic dalšího. Pokud vás pak zajímá více o vzniku tkaniny, známé coby bambusová viskóza, holky z Corpus Lingerie mají na svém webu na toto téma velmi zajímavý článek, přečíst ho ho můžete ZDE

Látky z bambusové viskózy, ze kterých je prádlo Corpus Lingerie ušité, se pak barví – pouze vysoce kvalitními barvami, které nejsou na chemickém základu.

Proces barvení, střihů, šití…to vše se realizuje u nás, v Brně, což je rozhodně také sympatická skutečnost.

Základem je naprosto kvalitní zpracování a šití. Prádlo od Corpus Lingerie navíc vzniká i v duchu udržitelnosti, kdy je brán velký zřetel na naprosto minimální dopad na životní prostředí. Ze zbytků a malých kousků látek – z odpadů – se pak šijí drobnější kalhotky, nebo gumičky do vlasů. Zkrátka, prádlo Corpus Lingerie má svou přidanou hodnotu, kdy víte, co kupujete – znáte celý příběh vzniku každého z kousků.

K sortimentu a nabídce značky – můžete vybírat z mnoha krásných bezkosticových podprsenek, v několika střizích a typech.

Krásné jsou podprsenky typu „braletka“, ty jsou k mání ve dvou střizích, dále nabízí podprsenku bez zapínání, sportovní podprsenky, nebo i kojící typ podprsenky pro maminky.

Podprsenky jsou k dostání ve velikostech až do košíčků F.

Moc se mi líbily i jóga topy, které můžete samozřejmě nosit pro jakoukoliv příležitost.

Naprosto úžasné jsou pak i body, sama právě tento typ oblečení miluji a v chladném počasí nosím, coby podvlékací kus oblečení.

Vybírat můžete i  z mnoha typů kalhotek – buď klasické, nebo kalhoty s vysokým pasem, „brazilky“…

Celá kolekce prádla Corpus Lingerie je v několika krásných, neutrálních barvách – černé, bílé, tělové…

Prádlo od Corpus Lingerie je opravdu jiné, nesmírně příjemné a pohodlné. Přesně takové, jako má spodní prádlo být. Seznamte se s Corpus Lingerie také – mrkněte na eshop www.corpuslingerie.com, nebo se stavte do nové kamenné prodejny, vyzkoušejte – jsem si jistá, že se zamilujete. :)

Kamennou prodejnu Corpus Lingerie najdete na Veveří 4, prodejna je otevřena středa – pátek 14h – 18h.

ODKAZ: CORPUS LINGERIE / web, eshop
ODKAZ: CORPUS LINGERIE / facebook
ODKAZ: CORPUS LINGERIE / instagram