Krásný den dětí, DĚTI:)

Děti mají dnes svátek, víte to? Vemte je proto někam na výlet, za zábavou, zkrátka udělejte dnes něco jen a jen pro ně:)

A my vám přinášíme pár tipů, kde si dnes užijete krásný svátek dětíV BRNĚ:

BYSTRC – hřiště TJ Ragby (Jakuba Obrovského 2) 14.00 DĚTSKÝ DEN V BYSTRCI – soutěže, divadlo pro děti, projížďka na koních, ukázky práce Policie ČR a městské policie, paintball, malování na obličej, zdarma servis kol (do 18.00)

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO • 10.00 DĚTSKÝ VÍKEND NA HVĚZDÁRNĚ – mimořádný program v digitáriu pro malé i větší návštěvníky a hvězdné překvapení (do 18.00)

PARK U POLIKLINIKY ZAHRADNÍKOVA • www.zazitkymaleivelke.cz – 15.00 DĚTSKÝ DEN BRNO-STŘED – Zábavné odpoledne pro celou rodinu uprostřed parku s „kouzelným světem her“ divadla Studna, divadelním představením, výtvarnými dílničkami a dalšími atrakcemi.

BRNO ŽIDENICE, DĚLNICKÝ DŮM – od 15.hodiny. Čeká na vás dětská diskotéka s DJ * soutěže o ceny * atrakce * skákací hrad * hasičské auto a mnoho jiného.

BRNO ŽEBĚTÍN, PROSTOR ZA HŘBITOVEM – Výbor kultury a tělovýchovy pořádá v neděli 1. června 2014 Den dětí. Začátek je v 13.30 hodin v prostoru za hřbitovem. Pro děti budou připraveny hry, soutěže a také se můžeme těšit na ukázku výcviku psů, pohádku O zvířátkách, vystoupení šermířů a děti se budou moci povozit na koni.

BRNO – ZOO – Den dětí v Zoo Brno s Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnou, program pro děti po celé zoo. Od 9:00 do 17:00

BRNO – HOTEL CONTINENTAL – Hotel Continental pořáda „Dětský pohádkový den“ pro všechny děti ve věku 6-9 let, které se chtějí naučit připravovat různé pokrmy a nealkoholické nápoje jako profesionálové, porozumět gastronomii a užít si plno legrace a zábavy. Více info zde: DĚTSKÝ POHÁDKOVÝ GASTRO DEN

 

kids