Krásně opálená i v zimě? Proč ne!

Léto je definitivně za námi. Stejně rychle, jak odešlo, odchází bohužel i naše krásné opálení, které jsme si přivezli z dovolené. Ale podzim a zima ve znamení sýrově bílé kůže? Ani za nic:)

skin2

 

Musíte mi dát za pravdu, že krásně opálená kůže prostě vypadá líp (a dokonce Vás i opticky zeštíhluje). Jenže doba, kdy jsme sladce na lehátku chytali bronz (u moře, nebo na zahradě), je už ta tam. Naše úžasné a dokonalé opálení se pak den za dnem vytrácí neznámo kam. A z nás se pomalu, ale jistě, stávají opět ta bílá, průhledná stvoření, která svou kůži raději zahalí od hlavy až k patě. Ale proč? Existují přece i jiné způsoby, jak být opálená – i když slunce zrovna nesvítí. 

skin1

Možností první, která Vás asi napadne, jsou solária. Jasně, celkem fajn způsob, jak si trvale udržovat opálení. ALE. Solária, ať jsou sebekvalitnější, naší kůži zrovna moc neprospívají, vysušováním počínaje. Vyjadřovat se k často ověřovaným tvrzením, že solária jsou vyloženě zdraví škodlivá, se nebudeme, opravdu nemáme podložené informace. A ještě jeden fakt nám na soláriích vadí – doma je většina z nás nemá a cestovat několikrát týdně do opalovacích salónů stojí také nějaky ten čas…

Možností druhou, která nám osobně přijde jako nejlepší, nejzdravější a nejpohodlnější řešení, jsou samoopalovací krémy. Jsou dostupné, aplikace snadná a Vaše kůže nijak netrpí. Bohužel mnoho z nás má proti „samoopalovákům“ své předsudky – dělají „fleky“, nevydrží, opálení je nerovnoměrné… Ano, i takové samoopalovací krémy mezi námi jsou.

Pojďme si ale představit ty, které jsou TOP a my za jejich kvalitu s naším blogem ručíme:)

skin3

 

1.) Samoopalovací mléko DECLÉOR

Letos jsem vyzkoušela vůbec poprvé samoopalovací mléko značky DECLÉOR. DECLÉOR je největší kosmetickou aromaterapeutickou značkou na světě. Věnuje se výzkumu esenciálních olejů a výtažků z rostlin v oblasti kosmetiky, vlastní sbírku s více než 55 různými esenciálními oleji použitých ve více než 150 různých formulích. Jisté tedy je, že toto mléko opravdu nádherně a dokonale voní.Vůně převládá i dlouhou dobu po namazání, což je samo o sobě příjemné.:) Mléko má ještě tu super vlastnost, že povzbuzuje Vaše vlastní opálení, takže je ideální právě na období konce léta. Obsahuje všechny potřebné prvky k dokonale vyživené pokožce – kolagen, esenciální oleje a vitamíny…vše na čistě přírodní bázi. Opálení vydrží dlouho, aplikace ideál tak 2x týdně. Cena 890,-, což je v porovnání s kvalitou super.

V Brně seženete ve SPA salonu Weekend: SPA SALON WEEKEND/WEB, SPA SALON WEEKEND/FACEBOOK, SPA SALON WEEKEND/E-SHOP

Více si o kosmetice DECLÉOR přečtěte u nás na blogu: DECLÉOR by Cool Brno Blog

skin4

 

2.) Sublime Bronze od L’ORÉAL PARIS

Moje velmi oblíbené mléko je Sublime Bronze od L’ORÉAL PARIS, používám ho už více než dva roky. Patří k těm levnějším na trhu, ale je i tak velmi kvalitní. Opálení je viditelné už chvíli po aplikaci (cca za hodinu), je rovnoměrné a má přirozenou barvu. Mléko L´Oréal Paris Sublime Bronze zároveň vyhlazuje pleť, dodává jí hydrataci a ochraňuje ji před stárnutím buněk. Velmi jemná konzistence přípravku zajišťuje snadné nanášení na pokožku. Mléko Sumblime Bronze je obohaceno o vyhlazující AHA kyseliny pro stejnoměrné opálení. Cena 268,-

Mléko seženete za nejvýhodnější cenu na PARFUMS.CZ: PARFUMS.CZ/WEB, PARFUMS.CZ/FACEBOOK

skin5

 

3.) BIODERMA Photoderm Autobronzant

Bioderma Photoderm Autobronzant, další velmi příjemná záležitost. Jedná se totiž o sprej, se kterým se skvěle a jednodušše manipuluje. Stačí nastříkat a nechat uschnout, vyvarujete se tak ušpiněných a „opálených“ dlaní:) Přípravek příjemně voní a efekt opálení je viditelný už za půl hodiny. Sprej Vaši kůži zároveň hydratuje a vyživuje. Obsahuje tónovací látky DHA, díky kterým bude vaše pokožka rovnoměrně opálená. Cena 456,-.

Opět doporučujeme koupit na PARFUMS.CZ: PARFUMS.CZ/WEB, PARFUMS.CZ/FACEBOOK

skin6

 

 

4.) XEN-TAN Deep Bronze Luxe

Terka tento samoopalovák používá druhým rokem a nemůže si ho vynachválit. Má krásnou karamelovo – vanilkovou vůni, perfektně se roztírá a hlavně nedělá žádné fleky. K nanášení krému doporučuje aplikační rukavici, která Vám pomůže k dokonale rovnoměrnému rozetření. A navíc ochrání Vaše ruce před nechtěným zabarvením.

Samoopalovák je bestsellerem značky XEN-TAN, je oceněný časopisem Elle a je to jeden z nejlepších samoopalovacích přípravků značky XEN -TAN!

Deep Bronze Luxe vykouzlí opálení středního až tmavého odstínu, podle toho, jak moc krému nanesete. Krém má kávovou barvu, takže přesně vidíte, kam jste ho v jaké vrstvě nanesli. Tereza si krém nanese vždy večer a přes noc se krásně „opálí“:) Opálení vydrží tak týden, ale dáme Vám jednu radu. Po první aplikaci proveďte za 2 dny hned druhou, uvidíte tu překrásnou barvu (jako by jste přijeli od moře:) a celý efekt vydrží mnohem déle!

Navíc tento krém pleť pěkně rozmazluje, protože obsahuje zelený čaj, vitamín E a antioxidanty, které zklidňují, vyživují a vyhlazují pokožku!

KOUPÍTE NA ESHOPU: XEN TAN

deep_bronze_lux_1

 

 

5.) INSTITUT ESTHEDERM Sun Sheen

Je to lehký samoopalovací krém pouze na obličej. Terka ho má vyzkoušený, vytvoří přirozený nádech vašeho vlastního opálení. Opět ho aplikovala na noc. Není to nějaká intenzivní barva, máte prostě zdravý look! Důležité je, že tento krém Vám nedělá fleky. Je vhodný na  všechny typy pleti a redukuje tvorbu vrásek!

V Brně koupíte v lékárně na Vaňkovce nebo v Chytré lékárně na Kobližné 1, Orlí 34, Panská 20.

sun creme IS