Hot Fashion STORE in Brno!

Jak už jste si u našeho blogu asi všimli, nic nám neuteče! Snažíme se pro Vás sledovat to NEJ z brněnského lifestyle dění a pravidelně Vás o všech novinkách informujeme. A právě teď asi potěšíme všechny z Vás (ano, samozřejmě hlavně Vás, milé dámy), kdo milujete módu, nakupování, nové značky – za příznivé ceny…zkrátka HOT fashion TIP je zde:)

2482079e86f15872751d4ace8dc2b7f6

Holky, ruku na srdce, nakupování a hlavně, nakupování OBLEČENÍ milujeme asi všechny, že? Snad každá z nás si občas udělá RADOST něčím hezkým na sebe. Navíc, pokud jsme danou věc pořídily tzv. „výhodně“, je radost ještě větší. Prostě, nám ženským stačí ke štěstí málo (chlapi teď asi nevěřícně kroutí hlavou) a jedním z těchto málo důvodu jsou i nové kousky našich outfitů.

I my neustále sledujeme módu a vše, co se kolem ní točí a rády se inspirujeme novými trendy. Samozřejmě si také potrpíme na originalitu a proto rády nakupujeme v nových obchodech a od nových značek, než jsou ty běžné, jejichž kousky plní šatníky asi většiny z Vás.  Na druhou stranu pár modelů od luxusních a známých labelů si také rády dopřejeme, ovšem v tomto případě hraje velkou roli v nákupu často vysoká cena.

Když už píšeme o cenách – bohužel, mnoho z Vás má proti novým a neznámým obchodům často dost předsudků souvisejících s obavami z předraženého zboží. Něvěřte tomu, jsou i taková místa, kde se můžete obléknout fakt luxusně a přitom levně. Zatím ale tápete, kde se dá v Brně právě takto nakoupit?

Od toho jsme tady my, abychom Vám přinášely ty nejlepší tipy právě na tento výhodný shopping:)

Proto Vám chceme představit zcela nový obchod – PLAZA FASHION STORE, který se před nedávnem otevřel v Brně na Heršpické ulici.

plaza1

Jedná se o velkou, dvoupatrovou prodejnu v příjemném prostředí, kde s přehledem nakoupíte od mnoha známých (i Vám zatím neznámých) značek. V případech některých kolekcí se jedná o outletové modely, což garantuje opravdu sníženou cenu oproti běžným obchodům stejných značek. Seženete tu ale také exkluzivity a opravdové skvosty:) Upřímně Vám můžeme prozradit, my jsme byly z celého výběru absolutně unešené a hned jsme si každá pořídily několik kousků. Dobrou zprávou je, že obchod provozuje zároveň také e-shop, takže si můžete v klidu vybrat a nakoupit v pohodlí domova:)

A jaké značky konkrétně v PLAZA FASHION STORE můžete koupit?

Začneme u exkluzivní značky – MAISON ESPIN – italská dámská, vysoce módní a originální značka, je výjmečná kvalitními materiály a zpracováním, krásnými modely, které jsou jak na společenské akce, tak i na volno časové aktivity. Maison Espin Vás oblékne na všech sedm dní v týdnu, ať už do práce, na posezení s přáteli, sportovní vyžití nebo na náročné společenské akce a další události.

1919652_1511106292468316_6817537680619133748_n

Z celé řady dalších značek, které zde můžete koupit (celkem jich je téměř 30), nás zaujala kolekce FRACOMINA –  nádherné, elegantní a přitom sexy kousky, které se dají oblékat nejen každý všední den – luxusní outfity si vyberete také na extra slavnostní příležitosti.

fracomina-damska-halenka.jpg

Potěšily nás i outletové kolekce značek REPLAY, GAS, MET, PEPE JEANS, TOMMY HILFIGER nebo GUESS – milovníci nejen skvělých džínů si tady jistě přijdou na své. Úžasné jsou i pásky, bundy, nebo boty od těchto značek.

Když už je řeč o botách – na nás udělaly dojem nádherné a atypické boty značky BLUZI s výraznou podrážkou, které jsou hitem této sezóny (mrkněte zde: BLUZI).

Nádherné jsou také italské doplňkyšperky – za skvělé ceny si tu můžete pořídit skutečné poklady. Co říkáte třeba na tento dokonalý náramek?

damsky-naramek

Radost si v PLAZA FASHION STORE můžou udělat ovšem i pánové, nebo můžete koupit pár krásných kousků i Vašim dětem –  od GUESS KIDS, LIU JO a dalších skvělých značek.

1610794_1510104362568509_3214010943684200888_n

 

bannerplaza

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/FACEBOOK

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP

ODKAZ: MAISON ESPIN