Kouzelné doplňky a dekorace v obchůdku IvaDekor

Kam v Brně pro krásné a stylové doplňky, dekorace a dárečky – pro kohokoliv? Určitě do obchůdku IvaDekor na Horové, tady si rozhodně vyberete. Mají tady tolik úžasných věcí! Já se sem nedávno stavila a nafotila jsem pro vaši inspiraci spoustu pokladů, které stojí za pozornost… :)

Do obchodu IvaDekor chodím opravdu moc ráda, co se doplňků a nejrůznějších roztomilých dárečků, dekorací týká, tak vím, že tady „to své“ vždycky najdu.

Ať už to máte doma zařízené v jakémkoliv stylu – moderním, vintage, nebo dáváte přednost klasice, tak pokud sháníte nějakou zajímavou dekoraci, doplňek, v obchůdku IvaDekor si zaručeně vyberete. Mají tu i spoustu svíček, které já osobně miluji, zapaluji si je během celého roku. Svíčky tu mají v obrovské nabídce od značky Yankee Candle, která se těší velké oblibě, za pozornost pak stojí i značka WoodWick – ty při hoření vydávají zvuk praskajícího krbu.

Pokud sháníte milý dáreček, netradiční, vtipný, takový, co potěší – tak IvaDekor je tím pravým místem, kde ho rozhodně koupíte. Vyberete dárek pro rodiče, děti, pro manžela, zkrátka pro kohokoliv.

Krásné tu jsou tu doplňky ve vyloženě letním duchu… :)

Mě tu zaujaly i takové věci, které můžete využít do venkovních prostor, třeba na terasu, balkón, nebo zahradu. Ať už to jsou nejrůznější domečky pro ptáčky, nebo venkovní dekorace, lucerničky, závěsné doplňky – určitě omrkněte!

Mají tu i celou řadu kousků vhodných pro děti – třeba roztomilé lampičky, dětské židličky do pokojíčků, nebo dětské dekorace, hračky – třeba plyšáčky, se kterými si děti buď mohou hrát, nebo si je vystaví jako doplněk – do pokojíčku.

Moc milé jsou i nejrůznější sošky, postavičky, figurky – třeba kouzelní andělíčkové – opět super tip na dáreček, co myslíte? :)

Zkrátka, o tomto obchůdku rozhodně musíte vědět – až budete mít cestu kolem, udělejte si chvilku a stavte se sem podívat (parkovat se dá většinou pohodlně na ulici). Uvidíte, že nebudete litovat! :)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram