Kosmetika: otestováno – téma „bělení zubů“

V mé pravidelné kosmetické rubrice dnes téma, které, tuším, na mém blogu doposud nebylo. Zní „bělení zubů“! Rozhodla jsem se totiž otestovat několik zajímavých produktů určených právě pro domácí bělení zubů. Co se mi osvědčilo a doporučila bych i vám? Mrkněte v mé následující recenzi! :)

Krásné a také bílé zuby – věřím, že to je něco, po čem toužíme asi úplně všichni. Úsměv se zářivě bílými zuby nám dodává celkově více mladistý vzhled a co si budeme povídat, úsměv a krásné zuby, to jsou jedny z věcí, kterých si na člověku všimene vůbec jako první.

Proto je fajn se o zuby patřičně starat – samozřejmě v mnohém je to i otázka konzultace a pomoci ze strany zubaře, jsou ale věci, které „můžeme vzít i do svých vlastních rukou“ – a to třeba právě to, zda jsou naše zuby krásně bílé.

I když mnoho lidí tvrdí, že dokonale zuby dokáže vybělit pouze zubař, či dentální hygienista, tak věřte, že na trhu je dnes tak velké množství produktů, které nám dokáží zuby dobře vybělit i doma.

Já se rozhodla bělicí zubní pasty i další zajímavé produkty na bělení zubů otestovat – a dnes vám přináším výběr těch, které se mi osvědčily! Takže – za mě máte doporučení a vyzkoušejte je také!

Naprosto super je bělicí zubní pasta Swissdent Extreme – dokonce si troufám tvrdit, že v ohledu bělicích zubních past je absolutně NEJ.

Věřím, že už jste o této značce slyšeli – bělení zaručuje opravdu efektivní, s brzy viditelným výsledkem. Já mám pocit bělejších zubů už cca po týdenním používaní. Bělení je navíc šetrné, pasta i revitalizuje dásně, odstraňuje pigmentové skvrny. Má silně mentolovou příchuť.

Pokud vás trápí citlivé zuby, zkuste pastu Swissdent Gentle, která je určená primárně právě pro citlivé zuby.

Obsahuje přírodní enzymy, je méně abrazivní, obsahuje také koenzym Q10 a vitamín E, celkově zklidňuje, revitalizuje také dásně. Je vhodná i pro děti, od 7 let věku. Příchuť je opět mentolová.

Vyzkoušela jsem i pastu Beverly Hills Formula Professional White Advanced Silver Whitening – tato pasta je opět určená pro velmi šetrné bělení. Ve srovnání ovšem s pastou Swissdent Extreme se mi efekt nezdál tak brzy viditelný.

Tato pasta obsahuje částečky stříbra a výtažky z uhlí, které posilují bělicí efekt. Obsažené stříbro má antibakteriální účinek. Pasta opět odstraňuje i usazené a vzniklé pigmenty. Celkově bych ji hodnotila jako ideální pro citlivé zuby a dásně, které nedráždí.

Co se mi ovšem osvědčilo naprosto skvěle – My Magic Mud Activated Charcoal – bělicí zubní pudr s aktivním uhlím. Věřím, že už jste o bělících zubních pudrech slyšeli – tak pokud váháte, zda fungují, tak věřte, že ano – alespoň tedy tento funguje dokonale.

Nelekněte se – pudr je opravdu hodně černý! Ale vaše zuby vybělí! :) Pudr není primárně určený na čištění zubů, ovšem je na jejich doleštění a bělení. Obsahuje aktivní uhlí z kokosových ořechů, je bez fluoridu, chemie a má čistě veganské složení. Efekt uvidíte velice rychle!

A poslední produkt, který zaručuje opravdu profesionální bělení, je White Pearl Whitening System – jedná se o stomatologický bělicí gel.

Komplexní balení pak obsahuje 2 tuby s bělicím gelem, 4x tvarovatelný zubní aplikátor, stříkačkový dávkovač.  Tento produkt zajistí opravdu asi nejvíc efektivní bělení, je vyvinut stomatology pro domácí a šetrné použití.

Gel neobsahuje částice, které zuby brousí, účinně odbarvuje vzniklé pigmenty, celkově také příspívá ke zdraví zubů – brání vzniku zubních kazů a chrání i dásně.  Ideální i na bělení velmi zažloutlých zubů, na odstranění skvrn. Super i na použití přes noc! Gel navíc neobsahuje peroxidy!

Za mě v ohledu bělení opravdu ty NEJ produkty! Zkuste! Všechny koupíte na Notino.cz ;)