Kosmetika: otestováno – ochrana proti sluníčku od La Roche – Posay

Konečně svítí sluníčko, je tu jaro, za chvíli léto – a právě s ochranou proti nebezpečným vlivům slunečních paprsků bude souviset i moje dnešní kosmetická recenze. Ráda bych vám představila tři zajímavé a kvalitní produkty od značky La Roche – Posay a POZOR – právě na tyto přípravky platí v Lékárně Na Kobližné sleva – a to 150,- korun na každý kus. Čtěte dál! ;)

I když nejsem zastáncem toho, že bychom se měli sluníčku vyhýbat a venku bychom se měli pohybovat jen natření krémem s faktorem 50, vím, že určitá ochrana pokožky nutná je – zejména, co se týká lidí s citlivou pokožkou, nebo malých dětí. A rozhodně – určitě je dobré používat krémy s ochranným faktorem na obličej, protože právě na obličeji může sluníčku „napáchat“ velké škody – nejen vrásky, ale i nehezké pigmentové skvrny, kterých se zbavuje opravdu jen těžko…

Proto rozhodně neberu krémy na opalování na lehkou váhu a používám je – hlavně tedy na obličej, nebo pokud se delší dobu přímo vystavuji slunečnímu záření. A samozřejmě, krémy používám na své dva syny, oba mají hodně citlivou pokožku a obecně, dětská pokožka se mnohem snáze spálí.

Proto vám chci dnes v recenzi představit tři kosmetické produkty určené jak pro děti, tak na citlivou pleť a také na obličej. Jsou od značky La Roche – Posay, s jejímiž produkty mám mimochodem skvělé zkušenosti právě pro péči o citlivou (ekzematickou pleť).

ANTHELIOS ULTRA – Zabarvený BB krém s ochranným faktorem 50
Právě na obličej beru krémy s ochranným faktorem jako naprostou nutnost. Jak jsem už uvedla výše, sluníčko se dokáže na obličeji nehezky „podepsat“. Jak? Způsobuje předčasné stárnutí kůže, vrásky a hlavně, pigmentové skvrny, které jsou „strašákem“ nás, žen.

Tento krém od La Roche – Posay má několik benefitů. Tím nejzásadnějším je právě ona ochrana proti sluníčku – krém má velice vysoký faktor ochrany, SPF 50+. Tím si můžete být jistí, že jste ochráněni opravdu dokonale a dobře.

Další výhodou je, že krém je skvělý na citlivou pleť. Sluníčko samo o sobě může způsobit podráždění a pokud jste ještě alergici, nebo máte obecně citlivou pleť, je právě tento krém skvělou volbou. Nedráždí a naopak, zklidňuje. Navíc, krém je speciálně vyvinut tak, aby mohl být aplikovaný v okolí očí – nedráždí a při případném vniknutí neštípe.

Textura je krémová, rozhodně ne nijak hutná. Krém vám v podstatě může nahradit i běžný, denní krém – pokožku hydratuje, vyživuje a zároveň ji chrání. Vůně je lehká, příjemná.

Super je i to, že krém je tónovaný. Můžete ho použít tedy i jako BB krém, nebo jako make up. Krém kryje drobné nedostatky a pokožku celkově barevně sjednocuje.

ANTHELIOS SUN INTOLERANCE
Vynikající řešení pro osoby, které mají právě velice citlivou pokožku a musí vybírat takové kosmetické produkty, které obecně co nejméně dráždí.

Tento krém má opět velmi vysoký faktor ochrany, SPF 50+. Je zcela bez parfemace a navíc, kromě ochranného fakturu obsahuje speciální složku, která působí proti zánětu a svědění pokožky. Je to tedy skvělá volba právě pro atopiky, nebo malé děti, které trápí svědění pokožky.

Krém má krémovou, ovšem proti výše zmíněnému, tónovanému krému, více hutnější texturu. Barva je světle žlutá. Krém se ale velice snadno roztírá a na pokožce nezpůsobuje nežádoucí bílé/nažloutlé zabarvení.

Je to také skvělá volba pro lidi, které mají tzv. sluneční intoleranci – alergii na sluneční záření, která se projevuje vyrážkou a nepříjemným svěděním. Tento krém pomáhá zamezení vzniku sluneční alergie a zmírňuje její případné, již vzniklé projevy.

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS
Třetí produkt je primárně určený pro děti, ale vyhovuje samozřejmě i nám, dospělým. :) Jedná se o sprej s velmi vysokým ochranným faktorem SPF 50+.

Super je i balení a dávkování ve spreji – přímo nastříkáte na pokožku. Textura je lehká, více fluidní – i díky ní se přípravek velmi dobře roztírá. Nelepí, nemastí a nezanechává bílé stopy, je velmi voděodolný.

Přípravek je ideální na citlivou dětskou pokožku – můžete použít i na malé děti, miminka. Je zcela bez parfémů, parabenů, nedráždí.

Za mě výborná volba pro ochranu dětí před sluníčkem – mám vyzkoušeno, že na tento přípravek je opravdu spoleh – i díky tomu, že se opravdu nesmývá ve vodě (děti jsou totiž ve vodě snad pořád.:).

POZOR!!! V Lékárně Na Kobližné​ je akce na všechny opalovací krémy LA ROCHE ANTHELIOS, sleva je 150kč na kus. Akce trvá do 30.6.2018
Využijte toho! :)

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook



Pin It on Pinterest