Nádherné novinky v obchůdku IvaDekor

Kdykoliv mám cestu po Horové ulici, stavím se do svého oblíbeného obchůdku IvaDekor, mají tu vždycky spoustu krásných novinek – dekorací, svíček, zkrátka věcí „jen tak, pro radost“. :) Nedávno jsem vám tu nafotila velký fotoreport – ať se o tu parádu s vámi můžu také podělit… :)

Řeknu vám, do tohoto obchůdku chodím moc ráda. Jednak tu mají neskutečnou nabídku – myslím, že se jedná rozhodně o největší obchod s doplňky v Brně. A také – Iva i její manžel, které tu můžete potkávat, jsou  fajn lidé. Je tady cítit nesmírně pozitivní energie, opravdu, já tyto věci vnímám intenzivně! :)

Navíc, doplňky a dekorace, to je moje vášeň. Kupuju je k nám domů, ale i ostatním lidem, jako dárečky. Moc dobře vím, jak taková roztomilá věc udělá radost – třeba mojí mamince, nebo babičce – ta si na nejrůznější dekorace obzvlášť potrpí. :)

V obchodě IvaDekor je rozhodně stále z čeho vybírat. Najdete tu tooolik věcí – v různých stylech, určitě tedy i to, co se bude hodit do designu právě vašeho domu. Ať už to jsou roztomilé figurky, svícny, dekorační mísy, vázičky, polštářky, svíčky, nebo nádherní plyšáci, kteří poslouží i jako dáreček.

Co se svíček týká, tak těch tu mají opravdu spoustu. Jednak – je tu široký sortiment svíček Yankee Candle, které se těší všeobecné oblibě…

…a také, úžasné jsou svíčky Wood Wick, které opravdu dokonale voní – a nejen to! Při hoření vydávají zvuk praskajícího krbu, což dokonale hřejivou atmosféru ještě umocní.

A jaké jsou v tomto obchůdku novinky?

Mě zaujaly třeba krásné „lapače snů“. Sama doma několik mám, jednak skutečně věřím jejich funkci :) a pak, jsou skvělou dekorací a myslím, že se hodí do každého interiéru. Stačí vybrat ten správný.

Mimochodem, takový lapač můžete zavěsit třeba i na balkon, nebo na terasu…

Koneckonců, právě na i pro venkovní prostory si tu můžete vybrat mnoho krásných věcí…

Vybrali byste si? Já tedy rozhodně ANO! :)

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram