Kosmetika: otestováno – novinky z parfumerie Sephora!

Milé dámy, po delší době je tu opět kosmetická recenze a pár beauty vychytávek, které stojí za to minimálně znát! Jedná se novinky z parfumerie Sephora, od značky Benefit, kterou já dloudobě přímo miluju! Benefit je ve světě dekorativní kosmetiky fakt extra třída, jeho produkty dokáží totiž až zázraky. ;) Dnes vám představím čtyři skvělé věci, které mě opět nezklamaly – víc v následující recenzi!

Značka Benefit je opravdu mezi ostatními brandy, nabízejícími dekorativní kosmetiku, tak trochu jiná. Vždy totiž přijde s nějakou jedinečnou vychytávkou, kterou prostě nikdo jiný nemá! A to hlavně v oblasti úpravy obočí – na to nabízí Benefit totiž tolik zázračných věcí, že až žasnu. Nejrůznější tužky, gely, stíny, rozjasňovače…zkrátka, na obočí, na to je Benefit doslova mistr. A nejen na obočí! Boží jsou i produkty na stínování tváře, tvářenky, rozjasňovače, ale skvělé má i řasenky, nebo linky na oči. Dnes vám pár zajímavých novinek a oblíbených bestsellerů představím… :)

GOOF PROOF BROW PENCIL – tužka vyplňující a tvarující obočí

Trápí vás nejednotné obočí? Někde vám “nějaký ten chloupeček chybí”? Pak je tato tužka tím pravým řešením! Barvu tužky opět můžete volit z celé řady odstínů – stačí najít ten, který vám bude vyhovovat.

Balení tužky má na jedné straně kartáček, kterým si obočí nejdříve rozčešete do požadovaného tvaru. Kartáček je krásně hustý, ideální právě na obočí.

Na druhé straně balení je pak tužka – která se vysouvá. Má speciální tvar – s hrotem a není potřeba ji ořezávat, což je na obočí to nejlepší (malovat obočí s tupou tužkou opravdu nejde!:) Díky této jemné tužce vykouzlíte krásný tvar obočí opravdu snadno!

HOOLA CARAMEL – bronzer

Kultovní bronzer Hoola je nyní dostupný v nových odstínech – třeba i v tomto „Caramel“! Jedná se o matný bronzer na pokožku obličeje, který vám propůjčí dokonale opálený, zdravý vzhled. Já si bronzery Hoola moc oblíbila, působí přirozeně, skvěle se nanáší a na obličeji vypadají zkrátka božsky!

Co je také super – tak bronzer je bez lesku a třpytek. Můžete jej tak bez obav použít doslova na celý obličej, třeba místo běžného pudru.

Balení opět obsahuje praktické zrcátko a také malý štěteček, takže se upravit můžete kdekoliv a kdykoliv během dne!

PUNCHPOP! – tekutá rtěnka

Holky, co dáváte přednost tekutým rtěnkám, které jsou pro vaše rty zároveň výživou, tak toto bude něco pro vás! Já i když si na tekuté rtěnky moc nepotrpím, tuto jsem si oblíbila. Je totiž skvělou alternativou k mým oblíbeným matným rtěnkám – používám hlavně, když mám rty suché i místo pomády na rty.

Rtěnka PunchPop! je dostupná v celé řadě odstínů, takže si určitě najdete ten, který vám bude vyhovovat. Obsahuje také vitamín E, který rty vyživuje a dodává jim celkově příjemný, komfortní pocit.

CHEERLEADERS PINK SQUAD – Paletka na tváře

To nejlepší na konec! Horká novinka od Benefitu, paletka na tváře s tvářenkami, bronzery a rozjasňovači – i těmi nejvíc ikonickými od Benefitu!

Paletka kromě již známých odstínů a bronzerů obsahuje i exkluzivní novinku, nádherný a třpytivý rozjasňovač Tickle!

Celá sada je laděná do růžový a pudrových odstínů, myslím, že se jedná o zcela univerzální tóny, které budou slušet každé. ;)

V paletce najdete růžovou tvářenku se zlatavými odlesky GALifornia, novinku Tickle – zlatavě růžovou tvářenku, matný bronzující pudr Hoola, lehoune růžovou távřenku a pudr v odstínu Dandelion a pudr Dallas, který vám propůjčí lehounce opálený, ovšem stále přirozený vzhled.

Kromě toho sada obsahuje i štětec a veliké zrcátko, u kterého se krásně nalíčíte raz dva. A mimo to, součástí balení je i návod, jak a na které partie obličeje odstíny používat. Boží věc! ;)

Kosmetiku značky Benefit koupíte v Brně v parfumeriích Sephora, v Olympii, nebo v Galerii Vaňkovka.